One tool, multiple options
SSA1200

Hólapát tartozék

The arrival of snow can be a surprise, so it’s tough to always be prepared for the next flurry. Our snow shovel multi-tool attachment is the helping hand you need to clear any build-up of the white stuff in important areas of your land. Minimise risk by keeping your paths, driveways and decking clear of slip hazards, and complete your task with ease without having to juggle cords or petrol.

Olvassa a teljes leírást lejjebb!

Ossza meg a terméket

Műszaki adatok

Show all

Full Product Description

Az EGO SSA1200 hólapátoló tartozékkal a hó többé nem jelent problémát. Legyen felkészülve bármilyen felhőszakadásra, csak pattintsa a multifunkciós eszközt a motoros fejbe, és máris elkezdheti a hó eltakarítását a feljárókról, teraszokról, kocsibejárókról és teraszokról gyorsan és egyszerűen. A 300 mm-es vágórúddal egyszerre nagy mennyiségű havat apríthat fel, így gyorsabban végezhet a munkával, és visszatérhet a meleg időjáráshoz. A 7,5 m-es maximális dobótávolságnak köszönhetően már az első néhány mozdulatból könnyen felmérheti, hogy a leghatékonyabban végezze el a munkát. Ha egyszer már használta ezt az eszközt, soha többé nem akar majd visszamenni a lapátoláshoz. A lapát 2000-1650 fordulat/perc fordulatszám-tartományban működik, ami segít a hó eltávolításában a munkaterületről. Attól függően, hogy melyik akkumulátort használja a PH1400E hólapátban, elegendő teljesítménye lesz ahhoz, hogy segítsen a szomszédoknak is!

AZ EGO POWER+ TECHNOLÓGIA ELŐNYEI

 • AKKUMULÁTOR TELJESÍTMÉNY ÉS KOMPATIBILITÁS
  A szükséges teljesítmény biztosítása minden munkához. Az 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk a mérnöki tudomány csodája, amely minden szinten felülmúlja a versenytársakat, és a benzines ellenfeleit. Minden 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk képes bármelyik berendezéssel működni, így Önnek minden szerszámhoz és minden munkához lesz akkumulátora.
 • TARTÓSSÁG ÉS TELJESÍTMÉNY
  Piacvezető vállalatként és a Chervon-csoport részeként büszkék vagyunk irányvonalunkra, amelyek biztosítják, hogy termékeink a lehető legmagasabb színvonalúak legyenek. Annyira biztosak vagyunk szerszámaink minőségében és teljesítményében, hogy iparágvezető garanciát vállalunk a professzionális és háztartási felhasználók által vásárolt szerszámokra és akkumulátorokra.
 • KÖRNYEZETBARÁTSÁG
  Az EGO-nál a teljesítményen túl gondolkodunk. Szakértőink arra törekednek, hogy új eszközöket fejlesszenek egy jobb világ érdekében. Az EGO 56 V-os Íves Lítium akkumulátorai nem csak az üzemanyag-teljesítményt múlják felül, hanem a környezetet is kímélik. Segítsen elvezetni Európát egy akkumulátoros jövő felé, és kötelezze el magát az intelligensebb, környezetbarátabb munkák mellett.

BATTERY FEATURES

 • Akkumulátor, mint semelyik másik
  A maximális teljesítményre tervezve
  01 / 05
  Next
 • Külső akkumulátor elhelyezkedés
  Hűvösen tartja az akkumulátort a hosszan tartó erőhöz
  02 / 05
  Next
 • TELJESÍTMÉNYIRÁNYÍTÁSI RENDSZER
  Biztosítja a legjobb teljesítményt, erőt és üzemidőt
  03 / 05
  Next
 • EGYEDI „KEEP COOL”™ TECHNOLÓGIA
  Fenntartja a teljesítményt a túlmelegedés megakadályozásával
  04 / 05
  Next
 • Innovatív íves tervezés
  Csökkenti a hőmérsékletet az akkumulátorban
  05 / 05
  Start
A tisztább, halkabb, biztonságosabb jövőért.
Váltson akkumulátorra és ültessen egy fát egyszerre!