Az EGO Power+ adatvédelmi szabályzata

Ez a weboldal bizonyos Személyes adatokat gyűjt a Felhasználóitól.

Ez a dokumentum referenciaként kinyomtatható bármely böngésző beállításaiban található nyomtatási paranccsal.

Tulajdonos és Adatkezelő

EGO Power Plus
Unit 8, Anglo Office Business Park
Lincoln Road
High Wycombe
HP12 3RH

A tulajdonos kapcsolatfelvételi e-mail címe : eu.support@egopowerplus.eu

Gyűjtött adatok típusai

A Weboldal által önmagában vagy harmadik feleken keresztül gyűjtött személyes adatok között a következők találhatók: nyomkövetők; Használati adatok; készülék információ; egyedi eszközazonosítók reklámozáshoz (például Google hirdetőazonosító vagy IDFA); böngészési előzmények; kattintások; oldalmegtekintések; város; állapot; ország; Felhasználói azonosító; böngésző információk; felhasználók száma; munkamenet statisztikák; irányítószám; tartomány; megye; szélesség (a város); hosszúság (a város); metróövezet; földrajz/régió; IP-cím; Alkalmazásinformációk; eszköznaplók; operációs rendszer; nyelv; indítások; ülések száma; munkamenet időtartama; görgetés az oldalra interakciók; egérmozgások; görgetés pozíciója; gombnyomás események; mozgásérzékelő események; érintse meg az eseményeket; videó megtekintések; keresési előzmények; interakciós események; oldal események; egyedi események; Megnyílik az alkalmazás; keresztnév; vezetéknév; születési dátum; telefonszám; Adószám; Cégnév; valódi cím; email cím; weboldal; különféle típusú adatok.

Az egyes gyűjtött Személyes adatok típusairól a jelen adatvédelmi szabályzat erre vonatkozó szakaszaiban vagy az adatgyűjtés előtt megjelenő speciális magyarázó szövegekben találhatók részletes információk.
Személyes adatokat a Felhasználó szabadon megadhat, vagy Használati adatok esetén a Weboldal használata során automatikusan gyűjthető.
Eltérő rendelkezés hiányában a jelen Weboldal által kért összes adat kötelező, és ezen adatok megadásának elmulasztása ellehetetlenítheti a Weboldal szolgáltatásainak nyújtását. Azokban az esetekben, amikor ez a Weboldal kifejezetten kimondja, hogy bizonyos adatok nem kötelezőek, a Felhasználók szabadon nem közölhetik ezeket az Adatokat anélkül, hogy ez a Szolgáltatás elérhetőségét vagy működését befolyásolná.
Azok a felhasználók, akik bizonytalanok abban, hogy mely személyes adatok kötelezőek, felvehetik a kapcsolatot a Tulajdonossal.
A Cookie-k – vagy más nyomkövető eszközök – a jelen Weboldal vagy a jelen Weboldal által igénybe vett harmadik fél szolgáltatás tulajdonosai általi használata a Felhasználó által igényelt Szolgáltatás biztosítását szolgálja, a jelen dokumentumban leírt egyéb célokon felül. és a Cookie szabályzatban.

A felhasználók felelősek minden harmadik féltől származó, ezen a Webhelyen keresztül megszerzett, közzétett vagy megosztott személyes adatért.

Az Adatkezelés módja és helye

Feldolgozási módszerek

A Tulajdonos megfelelő biztonsági intézkedéseket tesz az Adatokhoz való jogosulatlan hozzáférés, nyilvánosságra hozatal, módosítás vagy jogosulatlan megsemmisülés megelőzése érdekében.
Az adatkezelés számítógéppel és/vagy informatikai eszközökkel, szigorúan a megjelölt célokhoz kapcsolódó szervezeti eljárások és módok szerint történik. Az Adatokhoz a Tulajdonoson kívül bizonyos esetekben bizonyos típusú felelős személyek is hozzáférhetnek, akik részt vesznek a Weboldal működésében (adminisztráció, értékesítés, marketing, jogi, rendszeradminisztráció) vagy külső felek (pl. fél technikai szolgáltatók, levelező szolgáltatók, tárhelyszolgáltatók, informatikai cégek, kommunikációs ügynökségek) a Tulajdonos által adott esetben adatfeldolgozónak nevezett ki. Ezen felek frissített listája a Tulajdonostól bármikor kérhető.

Hely

Az Adatok kezelése a Tulajdonos üzemeltető irodáiban és minden más olyan helyen történik, ahol az adatkezelésben érintett felek tartózkodnak.

A Felhasználó tartózkodási helyétől függően az adattovábbítás magában foglalhatja a Felhasználó adatainak a saját országától eltérő országba történő továbbítását. Ha többet szeretne megtudni az ilyen továbbított adatok feldolgozásának helyéről, a Felhasználó a Személyes adatok kezelésével kapcsolatos részleteket tartalmazó részt tekintheti meg.

Késleltetési idő

Ha a jelen dokumentum másként nem rendelkezik, a Személyes adatokat addig kezeljük és tároljuk, ameddig a gyűjtés célja megköveteli, és a vonatkozó jogszabályi kötelezettség miatt vagy a Felhasználók hozzájárulása alapján hosszabb ideig is megőrizhetők.

A feldolgozás céljai

A Felhasználóra vonatkozó adatok gyűjtése abból a célból történik, hogy a Tulajdonos a Szolgáltatást nyújthassa, eleget tudjon tenni jogszabályi kötelezettségeinek, válaszoljon a végrehajtási kérelmekre, megvédje jogait és érdekeit (vagy Felhasználói vagy harmadik felek jogait, érdekeit), bármilyen rosszindulatú vagy csalárd tevékenységet észleljen, valamint a következők: Forgalomoptimalizálás és -elosztás, Remarketing és viselkedés szerinti célzás, Reklám, Analytics, Címkekezelés, Spam- és botvédelem, Kapcsolatfelvétel a Felhasználóval, Regisztráció és hitelesítés, amelyet közvetlenül ezen a Webhely biztosít, Hőtérképezés és munkamenet rögzítés, Interakció online felmérési platformok, interakció adatgyűjtő platformokkal és más harmadik felekkel, valamint adatgyűjtés és online felmérések kezelése.

Az egyes célokhoz felhasznált Személyes adatokkal kapcsolatos konkrét információkért a Felhasználó a „Részletes információk a személyes adatok kezeléséről” című fejezetben tájékozódhat.

Részletes tájékoztatás a személyes adatok kezeléséről

A személyes adatok gyűjtése a következő célokra és az alábbi szolgáltatások igénybevételével történik:

Hirdető

Ez a fajta szolgáltatás lehetővé teszi a Felhasználói adatok reklámkommunikációs célokra történő felhasználását. Ezek a kommunikációk bannerek és egyéb hirdetések formájában jelennek meg ezen a Weboldalon, adott esetben a Felhasználó érdeklődése alapján.
Ez nem jelenti azt, hogy az összes Személyes adatot erre a célra használjuk fel. Az alábbi információk és használati feltételek láthatók.
Az alább felsorolt ​​szolgáltatások némelyike ​​használhatja a Trackereket a Felhasználók azonosítására, a viselkedés szerinti újracélzásra, azaz a Felhasználó érdeklődési köréhez és viselkedéséhez szabott hirdetések megjelenítésére vagy a hirdetések teljesítményének mérésére. További információért tekintse meg az érintett szolgáltatások adatvédelmi szabályzatát.
Az ilyen jellegű szolgáltatások általában lehetőséget kínálnak az ilyen nyomon követésről való leiratkozásra. Az alábbi szolgáltatások bármelyike ​​által kínált leiratkozási funkciókon kívül a Felhasználók többet is megtudhatnak arról, hogyan lehet általánosságban leiratkozni az érdeklődésen alapuló hirdetésekről a jelen dokumentum „Hogyan lehet leiratkozni az érdeklődésen alapuló hirdetésről” részben. .

TikTok konverziókövetés

A TikTok konverziókövetés a TikTok Inc. vagy a TikTok Information Technologies UK Limited által nyújtott analitikai és viselkedési célzási szolgáltatás, attól függően, hogy a Tulajdonos hogyan kezeli az adatfeldolgozást, és amely összekapcsolja a TikTok hirdetési hálózatból származó adatokat a webhelyen végrehajtott műveletekkel. A TikTok pixel nyomon követi a TikTok-hirdetéseknek tulajdonítható konverziókat, és lehetővé teszi a felhasználók csoportjainak megcélzását a webhely korábbi használata alapján.

Kezelt személyes adatok: készülékinformációk; Nyomkövetők; egyedi eszközazonosítók reklámozáshoz (például Google hirdetőazonosító vagy IDFA); Használati adatok.

Feldolgozás helye: Egyesült Államok – Adatvédelmi szabályzat; Egyesült Királyság – Adatvédelmi szabályzat.

ShareThis (Sharethis Inc.)

A ShareThis a Sharethis Inc. által nyújtott hirdetési és viselkedési célzási szolgáltatás, amely egy widgetet jelenít meg, amely lehetővé teszi a közösségi hálózatokkal és külső platformokkal való interakciót, valamint a Webhely tartalmának megosztását. A felhasználók leiratkozhatnak a ShareThis Trackers hirdetések személyre szabására való használatáról, ha felkeresik ezt a leiratkozási oldalt.

Feldolgozott személyes adatok: Trackerek; Használati adatok.

Feldolgozás helye: Egyesült Államok – Adatvédelmi szabályzat – Leiratkozás.

Microsoft Advertising (Microsoft Corporation)

A Microsoft Advertising a Microsoft Corporation által nyújtott hirdetési szolgáltatás.

Feldolgozott személyes adatok: Trackerek; Használati adatok.

Feldolgozás helye: Egyesült Államok – Adatvédelmi szabályzat – Leiratkozás.

Metahirdetések konverziókövetése (meta pixel)

A metahirdetések konverziókövetése (Meta pixel) a Meta Platforms, Inc. vagy a Meta Platforms Ireland Limited által nyújtott analitikai szolgáltatás, attól függően, hogy a Tulajdonos hogyan kezeli az adatfeldolgozást, és amely összekapcsolja a Meta Audience Networkből származó adatokat a webhelyen végrehajtott műveletekkel. . A Meta pixel nyomon követi azokat a konverziókat, amelyek a Facebookon, az Instagramon és a Meta Audience Networkön megjelenő hirdetésekhez köthetők.

Feldolgozott személyes adatok: Trackerek; Használati adatok.

Feldolgozás helye: Egyesült Államok – Adatvédelmi szabályzat – Leiratkozás; Írország – Adatvédelmi szabályzat – Leiratkozás.

Hotjar űrlapelemzés és konverziós tölcsérek (Hotjar Ltd.)

A Hotjar a Hotjar Ltd. által nyújtott analitikai szolgáltatás.
A Hotjar tiszteletben tartja az általános Do Not Track fejléceket. Ez azt jelenti, hogy a böngészője megmondhatja a szkriptjének, hogy ne gyűjtse az Ön adatait. Ez egy olyan beállítás, amely minden nagyobb böngészőben elérhető. A Hotjar leiratkozási információit itt találja.

Feldolgozott személyes adatok: Trackerek; Használati adatok.

Feldolgozás helye: Málta – Adatvédelmi szabályzat – Leiratkozás.

Crimtan (Crimtan Holdings Limited)

A Crimtan a Crimtan Holdings Limited által nyújtott hirdetési szolgáltatás.

Feldolgozott személyes adatok: Trackerek; Használati adatok.

Feldolgozás helye: Egyesült Királyság – Adatvédelmi szabályzat – Leiratkozás.

Analitika

Az ebben a részben található szolgáltatások lehetővé teszik a Tulajdonos számára a webes forgalom nyomon követését és elemzését, valamint a Felhasználó viselkedésének nyomon követését.

Meta Events Manager

A Meta Events Manager a Meta Platforms Ireland Limited vagy a Meta Platforms, Inc. által nyújtott analitikai szolgáltatás, attól függően, hogy a Tulajdonos hogyan kezeli az Adatfeldolgozást. A Meta pixel integrálásával a Meta Events Manager betekintést nyújthat a Tulajdonosnak a Webhely forgalmába és interakcióiba.

Kezelt személyes adatok: böngésző információ; böngészési előzmények; város; kattintások; ország; oldalmegtekintések; állapot; Nyomkövetők; egyedi eszközazonosítók reklámozáshoz (például Google hirdetőazonosító vagy IDFA); Használati adatok; Felhasználói azonosító.

Feldolgozás helye: Írország – Adatvédelmi szabályzat – Leiratkozás; Egyesült Államok – Adatvédelmi szabályzat – Leiratkozás.

Google Analytics 4

A Google Analytics 4 a Google LLC vagy a Google Ireland Limited által biztosított webelemző szolgáltatás, attól függően, hogy a Tulajdonos hogyan kezeli az Adatfeldolgozást, („Google”). A Google az összegyűjtött adatokat a jelen Webhely használatának nyomon követésére és vizsgálatára használja fel, jelentéseket készít a tevékenységeiről, és megosztja azokat más Google-szolgáltatásokkal.
A Google felhasználhatja az összegyűjtött adatokat saját hirdetési hálózata hirdetéseinek kontextusba helyezésére és személyre szabására.
A Google Analytics 4-ben az IP-címeket a rendszer az adatgyűjtéskor használja, majd eldobja, mielőtt az Adatokat bármelyik adatközpontba vagy szerverbe naplózza. A felhasználók többet megtudhatnak a Google hivatalos dokumentációjából.

Kezelt személyes adatok: Felhasználók száma; munkamenet statisztikák; Nyomkövetők; Használati adatok.

Feldolgozás helye: Egyesült Államok – Adatvédelmi szabályzat – Leiratkozás; Írország – Adatvédelmi szabályzat – Leiratkozás.

Google Analytics demográfiai és érdeklődési körök jelentései

A Google Analytics demográfiai és érdeklődési körök jelentése a Google hirdetési jelentéskészítési funkciója, amely elérhetővé teszi a demográfiai és érdeklődési adatokat a Google Analytics szolgáltatásban ezen a webhelyen (a demográfiai adatok életkor és nem adatait jelentik).

A felhasználók a Google hirdetési beállításainál letilthatják a Google cookie-használatát.

Feldolgozott személyes adatok: Trackerek; egyedi eszközazonosítók a hirdetéshez (például Google Advertiser ID vagy IDFA).

Feldolgozás helye: Egyesült Államok – Adatvédelmi szabályzat – Leiratkozás; Írország – Adatvédelmi szabályzat – Leiratkozás.

A Google Analytics hirdetési jelentési funkciói

A Google Analytics ezen a webhelyen aktivált hirdetési jelentési funkciókkal rendelkezik, amelyek további információkat gyűjtenek a DoubleClick cookie-ból (webes tevékenység) és az eszközök hirdetési azonosítóiból (alkalmazástevékenység). Lehetővé teszi a Tulajdonos számára, hogy elemezze a konkrét viselkedési és érdeklődési adatokat (forgalmi adatok és a felhasználók hirdetésekkel való interakciós adatai) és, ha engedélyezve van, demográfiai adatokat (információ az életkorról és a nemről).

A felhasználók a Google hirdetési beállításainál letilthatják a Google cookie-használatát.

Feldolgozott személyes adatok: Trackerek; egyedi eszközazonosítók reklámozáshoz (például Google hirdetőazonosító vagy IDFA); a szolgáltatás adatvédelmi szabályzatában meghatározott különféle típusú adatok.

Feldolgozás helye: Egyesült Államok – Adatvédelmi szabályzat – Leiratkozás; Írország – Adatvédelmi szabályzat – Leiratkozás.

Google Analytics (Universal Analytics) (Google Ireland Limited)

A Google Analytics (Universal Analytics) a Google Ireland Limited („Google”) által nyújtott webelemző szolgáltatás. A Google az összegyűjtött adatokat a jelen Webhely használatának nyomon követésére és vizsgálatára használja fel, jelentéseket készít a tevékenységeiről, és megosztja azokat más Google-szolgáltatásokkal.
A Google felhasználhatja az összegyűjtött adatokat saját hirdetési hálózata hirdetéseinek kontextusba helyezésére és személyre szabására.

Feldolgozott személyes adatok: Trackerek; Használati adatok.

Feldolgozás helye: Írország – Adatvédelmi szabályzat – Leiratkozás.

Google Analytics (Universal Analytics) anonim IP-címmel (Google Ireland Limited)

A Google Analytics (Universal Analytics) a Google Ireland Limited („Google”) által nyújtott webelemző szolgáltatás. A Google az összegyűjtött adatokat a jelen Webhely használatának nyomon követésére és vizsgálatára használja fel, jelentéseket készít a tevékenységeiről, és megosztja azokat más Google-szolgáltatásokkal.
A Google felhasználhatja az összegyűjtött adatokat saját hirdetési hálózata hirdetéseinek kontextusba helyezésére és személyre szabására.
A Google Analytics ezen integrációja anonimizálja az Ön IP-címét. Úgy működik, hogy lerövidíti a Felhasználók IP-címét az Európai Unió tagállamaiban vagy más szerződő államokban az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodáshoz. Csak kivételes esetekben küldjük el a teljes IP-címet a Google szerverére, és rövidítjük le az Egyesült Államokon belül.

Feldolgozott személyes adatok: Trackerek; Használati adatok.

Feldolgozás helye: Írország – Adatvédelmi szabályzat – Leiratkozás.

Kapcsolatfelvétel a Felhasználóval

Kapcsolatfelvételi űrlap (ez a webhely)

A kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével a Felhasználó felhatalmazza ezt a Weboldalt, hogy ezeket az adatokat az adatlap fejlécében jelzett információ-, árajánlatkérésekre vagy bármilyen más jellegű megkeresésre válaszolja meg.

A kezelt személyes adatok: város; Cégnév; ország; megye; születési dátum; email cím; keresztnév; vezetéknév; telefonszám; valódi cím; Nyomkövetők; Használati adatok; Felhasználói azonosító; Adószám; weboldal; Irányítószám.

Hőtérképezés és munkamenet rögzítés

A hőtérképezési szolgáltatások a Webhely azon területeinek megjelenítésére szolgálnak, amelyekkel a felhasználók a leggyakrabban érintkeznek. Ez megmutatja, hol vannak az érdekes helyek. Ezek a szolgáltatások lehetővé teszik a webes forgalom figyelését és elemzését, valamint a Felhasználói viselkedés nyomon követését.
E szolgáltatások némelyike ​​rögzíthet munkameneteket, és elérhetővé teheti azokat későbbi vizuális lejátszáshoz.

Hotjar Heat Maps & Recordings (Hotjar Ltd.)

A Hotjar a Hotjar Ltd. által nyújtott munkamenet rögzítési és hőtérképezési szolgáltatás.
A Hotjar tiszteletben tartja az általános „Do Not Track” fejléceket. Ez azt jelenti, hogy a böngésző megmondhatja a szkriptjének, hogy ne gyűjtse a Felhasználó adatait. Ez egy olyan beállítás, amely minden nagyobb böngészőben elérhető. A Hotjar leiratkozási információit itt találja.

Feldolgozott személyes adatok: Trackerek; Használati adatok; a szolgáltatás adatvédelmi szabályzatában meghatározott különféle típusú adatok.

Feldolgozás helye: Málta – Adatvédelmi szabályzat – Leiratkozás.

Interakció adatgyűjtő platformokkal és más harmadik felekkel

Ez a fajta szolgáltatás lehetővé teszi a Felhasználók számára, hogy adatgyűjtési platformokkal vagy más szolgáltatásokkal közvetlenül a jelen Webhely oldalairól lépjenek kapcsolatba adatok mentése és újrafelhasználása céljából.
Ha ezen szolgáltatások valamelyike ​​telepítve van, akkor is gyűjthet böngészési és használati adatokat azokon az oldalakon, ahol telepítve van, még akkor is, ha a Felhasználók nem használják aktívan a szolgáltatást.

Hotjar Recruit User Testers (Hotjar Ltd.)

A Hotjar Recruit User Testers widget a Hotjar Ltd. által biztosított Hotjar adatgyűjtő platformmal való interakcióra szolgáló szolgáltatás.
A Hotjar tiszteletben tartja az általános „Do Not Track” fejléceket. Ez azt jelenti, hogy a böngésző megmondhatja a szkriptjének, hogy ne gyűjtse a Felhasználó adatait. Ez egy olyan beállítás, amely minden nagyobb böngészőben elérhető. A Hotjar leiratkozási információit itt találja.

Feldolgozott személyes adatok: Trackerek; Használati adatok; különféle típusú adatok.

Feldolgozás helye: Málta – Adatvédelmi szabályzat – Leiratkozás.

Interakció online felmérési platformokkal

Ez a fajta szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül ennek a Webhelynek az oldalairól lépjenek kapcsolatba harmadik felek online felmérési platformjaival.
Ha ezen szolgáltatások valamelyike ​​telepítve van, akkor is böngészési és használati adatokat gyűjthet azokon az oldalakon, ahol telepítve van, még akkor is, ha a Felhasználók nem használják aktívan a szolgáltatást.

Hotjar Poll & Survey widgetek (Hotjar Ltd.)

A Hotjar Poll & Survey widgetek olyan szolgáltatások, amelyek lehetővé teszik az interakciót a Hotjar Ltd. által biztosított Hotjar platformmal.
A Hotjar tiszteletben tartja az általános „Do Not Track” fejléceket. Ez azt jelenti, hogy a böngésző megmondhatja a szkriptjének, hogy ne gyűjtse a Felhasználó adatait. Ez egy olyan beállítás, amely minden nagyobb böngészőben elérhető. A Hotjar leiratkozási információit itt találja.

Feldolgozott személyes adatok: Trackerek; Használati adatok; különféle típusú adatok.

Feldolgozás helye: Málta – Adatvédelmi szabályzat – Leiratkozás.

Adatgyűjtés és online felmérések kezelése

Ez a fajta szolgáltatás lehetővé teszi, hogy ez a Weboldal kezelje az online űrlapok és felmérések létrehozását, telepítését, adminisztrációját, terjesztését és elemzését annak érdekében, hogy adatokat gyűjtsön, mentsen és újra felhasználhasson bármely válaszoló Felhasználótól.
Az összegyűjtött személyes adatok a Felhasználók által a megfelelő online űrlapon kért és megadott információktól függenek.

Ezek a szolgáltatások harmadik fél szolgáltatásainak széles körébe integrálhatók, hogy a Tulajdonos a kezelt adatokkal kapcsolatban további lépéseket tegyen – pl. kapcsolattartás, üzenetküldés, elemzés, hirdetés és fizetés feldolgozása.

Hotjar felmérések (Hotjar Kft.)

A Hotjar surveys a Hotjar Ltd. által biztosított felméréskészítő és adatgyűjtő platform.
A Hotjar felmérések cookie-kat használhatnak a Felhasználói viselkedés nyomon követésére. A felhasználók letilthatják a Hotjar felmérések cookie-követését, ha felkeresik ezt a leiratkozási oldalt.

A Hotjar surveys tiszteletben tartja a legtöbb modern böngészőben elérhető Do Not Track opciót, amely aktiválása esetén speciális jelzést küld a felhasználói tevékenység nyomon követésének leállítására. A felhasználók itt találnak további információkat arról, hogyan engedélyezhetik a Do Not Track funkciót az egyes támogatott böngészőkhöz.

Feldolgozott személyes adatok: Trackerek; Használati adatok.

Feldolgozás helye: Málta – Adatvédelmi szabályzat – Leiratkozás.

A regisztráció és hitelesítés közvetlenül ezen a webhelyen történik

Regisztrációval vagy hitelesítéssel a Felhasználók lehetővé teszik a Weboldal számára, hogy azonosítsa őket, és hozzáférést biztosítson számukra a dedikált szolgáltatásokhoz. A személyes adatokat kizárólag regisztráció vagy azonosítás céljából gyűjtjük és tároljuk. A gyűjtött adatok csak a Felhasználók által kért szolgáltatás nyújtásához szükségesek.

Közvetlen regisztráció (ez a weboldal)

A Felhasználó a regisztrációs űrlap kitöltésével és a személyes adatok közvetlen ezen a Weboldalon történő megadásával regisztrál.

A kezelt személyes adatok: város; Cégnév; ország; megye; email cím; állapot; Nyomkövetők; Felhasználói azonosító; weboldal; Irányítószám.

Remarketing és viselkedés szerinti célzás

Ez a fajta szolgáltatás lehetővé teszi ennek a Weboldalnak és partnereinek, hogy tájékoztassák, optimalizálják és reklámozzák a Felhasználó által a Weboldal korábbi használata alapján.
Ezt a tevékenységet megkönnyíti a Használati adatok nyomon követése és a Trackers olyan információk gyűjtésére, amelyeket aztán továbbít a remarketing és a viselkedés szerinti célzási tevékenységet kezelő partnerekhez.
Egyes szolgáltatások e-mail-címlistákon alapuló remarketinglehetőséget kínálnak.
Az ilyen jellegű szolgáltatások általában lehetőséget kínálnak az ilyen nyomon követésről való leiratkozásra. Az alábbi szolgáltatások bármelyike ​​által kínált leiratkozási funkciókon kívül a Felhasználók többet is megtudhatnak arról, hogyan lehet általánosságban leiratkozni az érdeklődésen alapuló hirdetésekről a jelen dokumentum „Hogyan lehet leiratkozni az érdeklődésen alapuló hirdetésről” részben. .

TikTok remarketing (TikTok Information Technologies UK Limited)

A TikTok Remarketing a TikTok Information Technologies UK Limited által nyújtott remarketing és viselkedés szerinti célzási szolgáltatás, amely összekapcsolja a Webhely tevékenységét a TikTok hirdetési hálózattal.

Kezelt személyes adatok: készülékinformációk; Nyomkövetők; egyedi eszközazonosítók reklámozáshoz (például Google hirdetőazonosító vagy IDFA); Használati adatok.

Feldolgozás helye: Egyesült Királyság – Adatvédelmi szabályzat.

Spam és botvédelem

Ez a fajta szolgáltatás elemzi a jelen Weboldal forgalmát, amely potenciálisan tartalmazza a Felhasználók személyes adatait, azzal a céllal, hogy kiszűrje azt a forgalom nem kívánt részeitől, az üzenetektől és a spamként felismert tartalomtól, vagy megvédje a rosszindulatú botok tevékenységétől.

Cloudflare Bot Management (Cloudflare Inc.)

A Cloudflare Bot Management egy rosszindulatú botvédelmi és -kezelési szolgáltatás, amelyet a Cloudflare Inc. biztosít.

Feldolgozott személyes adatok: alkalmazásinformációk; Megnyílik az alkalmazás; böngésző információk; böngészési előzmények; város; kattintások; ország; megye; egyedi események; készülék információ; eszköznaplók; földrajz/régió; interakciós események; IP-cím; gombnyomás események; nyelv; szélesség (a város); indítások; hosszúság (a város); metróövezet; mozgásérzékelő események; egérmozgások; ülések száma; operációs rendszer; oldal események; oldalmegtekintések; tartomány; görgetés pozíciója; görgetés az oldalra interakciók; keresési előzmények; munkamenet időtartama; munkamenet statisztikák; állapot; érintse meg az eseményeket; Nyomkövetők; Használati adatok; videó megtekintések; Irányítószám.

Feldolgozás helye: Egyesült Államok – Adatvédelmi szabályzat.

Címkekezelés

Ez a fajta szolgáltatás segít a Tulajdonosnak abban, hogy központilag kezelje a Weboldalon szükséges címkéket vagy szkripteket.
Ez azt eredményezi, hogy a Felhasználók Adatai ezeken a szolgáltatásokon keresztül áramlanak, ami potenciálisan ezen adatok megőrzését eredményezheti.

Google Címkekezelő

A Google Címkekezelő a Google LLC vagy a Google Ireland Limited által biztosított címkekezelő szolgáltatás, attól függően, hogy a Tulajdonos hogyan kezeli az adatfeldolgozást.

Feldolgozott személyes adatok: Trackerek; Használati adatok.

Feldolgozás helye: Egyesült Államok – Adatvédelmi szabályzat; Írország – Adatvédelmi szabályzat.

Forgalomoptimalizálás és -elosztás

Ez a fajta szolgáltatás lehetővé teszi, hogy ez a Webhely tartalmait különböző országokban található szerverek segítségével terjessze, és optimalizálja azok teljesítményét.
Az, hogy mely Személyes Adatokat kezeljük, a szolgáltatások jellemzőitől és megvalósítási módjától függ. Feladatuk a Weboldal és a Felhasználó böngészője közötti kommunikáció szűrése.
Tekintettel a rendszer elterjedtségére, nehéz meghatározni, hogy a Felhasználó személyes adatait esetlegesen tartalmazó tartalmak mely helyek továbbítására kerülnek.

Cloudflare (Cloudflare Inc.)

A Cloudflare a Cloudflare Inc. által nyújtott forgalomoptimalizálási és -elosztási szolgáltatás.
A Cloudflare integrálásának módja azt jelenti, hogy kiszűri az ezen a Webhelyen keresztül zajló összes forgalmat, azaz a Webhely és a Felhasználó böngészője közötti kommunikációt, ugyanakkor lehetővé teszi a Webhelyről származó analitikai adatok összegyűjtött.

Feldolgozott személyes adatok: Trackers.

Feldolgozás helye: Egyesült Államok – Adatvédelmi szabályzat.

Információ az érdeklődésen alapuló hirdetésekről való leiratkozásról

A jelen dokumentumban felsorolt ​​szolgáltatások bármelyike ​​által biztosított leiratkozási funkción túlmenően, a Felhasználók többet megtudhatnak arról, hogyan lehet általánosságban leiratkozni az érdeklődésen alapuló hirdetésekről a Cookie-szabályzat erre vonatkozó részében.

Cookie-szabályzat

Ez a webhely nyomkövetőket használ. További információért a Felhasználók a Cookie-szabályzatban olvashatnak.

További információk a felhasználóknak

Az adatkezelés jogalapja

A Tulajdonos kezelheti a Felhasználókra vonatkozó személyes adatokat, ha az alábbiak valamelyike ​​fennáll:

A felhasználók egy vagy több konkrét célra adták beleegyezését.
az adatok megadása a Felhasználóval kötött szerződés teljesítéséhez és/vagy annak szerződéskötést megelőző kötelezettségeinek teljesítéséhez szükséges;
a feldolgozás a Tulajdonost terhelő jogi kötelezettség teljesítéséhez szükséges;
az adatkezelés közérdekből vagy a Tulajdonosra ruházott közhatalom gyakorlása során végzett feladattal kapcsolatos;
az adatkezelés a Tulajdonos vagy harmadik fél által követett jogos érdekek érdekében szükséges.

A Tulajdonos minden esetben szívesen segít tisztázni az adatkezelés konkrét jogalapját, különös tekintettel arra, hogy a Személyes adatok megadása jogszabályi vagy szerződéses, illetve szerződéskötéshez szükséges követelmény.

További információ a megőrzési időről

Ha a jelen dokumentum másként nem rendelkezik, a Személyes adatokat addig kezeljük és tároljuk, ameddig a gyűjtés célja megköveteli, és a vonatkozó jogszabályi kötelezettség miatt vagy a Felhasználók hozzájárulása alapján hosszabb ideig is megőrizhetők.

Ebből adódóan:

A Tulajdonos és a Felhasználó közötti szerződés teljesítésével összefüggő célból gyűjtött személyes adatokat a szerződés maradéktalan teljesítéséig meg kell őrizni.
A Tulajdonos jogos érdekei érdekében gyűjtött személyes adatokat addig kell megőrizni, amíg az e célok teljesítéséhez szükséges. A Felhasználók a Tulajdonos jogos érdekeire vonatkozó konkrét információkat jelen dokumentum megfelelő szakaszaiban találhatnak, vagy felvehetik a kapcsolatot a Tulajdonossal.

A Tulajdonos engedélyezheti a Személyes adatok hosszabb ideig történő megőrzését, ha a Felhasználó az adatkezeléshez hozzájárult, mindaddig, amíg a hozzájárulást nem vonják vissza. Ezen túlmenően a Tulajdonos kötelezhető a Személyes Adatok hosszabb ideig történő megőrzésére, ha jogszabályi kötelezettség teljesítéséhez vagy hatósági utasításra ez szükséges.

A megőrzési időszak lejártával a személyes adatokat töröljük. Ezért a hozzáférési jog, a törléshez, a helyesbítéshez és az adathordozhatósághoz való jog a megőrzési idő lejárta után nem érvényesíthető.

A Felhasználók jogai az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján

A Felhasználók bizonyos jogokat gyakorolhatnak a Tulajdonos által kezelt Adataikkal kapcsolatban.

A Felhasználóknak joguk van különösen a következőkre, a törvény által megengedett mértékben:

A hozzájárulásukat bármikor visszavonhatja. A felhasználóknak jogukban áll visszavonni a hozzájárulásukat, ha korábban hozzájárultak személyes adataik kezeléséhez.
Kifogásolják adataik feldolgozását. A felhasználóknak jogukban áll tiltakozni adataik kezelése ellen, ha az adatkezelés a hozzájárulástól eltérő jogalap alapján történik.
Hozzáférés az adataikhoz. A felhasználóknak jogukban áll tudomást szerezni arról, hogy a Tulajdonos kezeli-e az Adatokat, tájékoztatást kaphat az adatkezelés bizonyos vonatkozásairól, és másolatot kaphat a feldolgozás alatt álló Adatokról.
Ellenőrizze és keresse a helyesbítést. A felhasználóknak jogukban áll ellenőrizni adataik pontosságát, és kérni azok frissítését vagy helyesbítését.
Korlátozzák adataik feldolgozását. A felhasználóknak jogukban áll korlátozni adataik kezelését. Ebben az esetben a Tulajdonos az Adatait a tároláson kívül semmilyen más célra nem kezeli.
Töröltesse vagy más módon távolítsa el személyes adatait. A Felhasználók jogosultak arra, hogy adataikat a Tulajdonostól töröljék.
Megkapják az adataikat, és átadják azokat egy másik adatkezelőnek. A felhasználók jogosultak arra, hogy Adataikat tagolt, széles körben használt és géppel olvasható formátumban megkapják, és ha ez technikailag kivitelezhető, azt akadálytalanul továbbítsák egy másik adatkezelőnek.
Panasz benyújtása. A felhasználóknak jogukban áll panaszt benyújtani az illetékes adatvédelmi hatóságukhoz.

A Felhasználók jogosultak továbbá tájékozódni a külföldre történő adattovábbítás jogalapjáról, ideértve a nemzetközi közjog hatálya alá tartozó, vagy két vagy több ország által létrehozott nemzetközi szervezethez, például az ENSZ-hez, valamint a Tulajdonos által a személyes adatok védelme érdekében hozott biztonsági intézkedésekről. Adat.

Részletek a feldolgozás elleni tiltakozás jogáról

Ha a Személyes adatokat közérdekből, a Tulajdonosra ruházott hatósági jogkör gyakorlása során, vagy a Tulajdonos jogos érdekeinek megfelelően kezelik, a Felhasználók tiltakozhatnak az adatkezelés ellen azáltal, hogy sajátos helyzetükkel kapcsolatos indokot szolgáltatnak. indokolja a kifogást.

A felhasználóknak tudniuk kell, hogy amennyiben személyes adataikat direkt marketing célból kezelik, bármikor, ingyenesen és indoklás nélkül tiltakozhatnak az adatkezelés ellen. Ha a Felhasználó tiltakozik a direkt marketing célú adatkezelés ellen, a személyes adatok ilyen célból történő kezelése a továbbiakban nem történik meg. Ha szeretné megtudni, hogy a Tulajdonos kezel-e személyes adatokat direkt marketing célból, a Felhasználók a jelen dokumentum vonatkozó részeit tekinthetik meg.

Hogyan gyakoroljuk ezeket a jogokat

A Felhasználói jogok gyakorlására irányuló kérelmeket a Tulajdonoshoz lehet eljuttatni a jelen dokumentumban megadott elérhetőségeken. Az ilyen kérések ingyenesek, és a Tulajdonos a lehető leghamarabb, de minden esetben egy hónapon belül megválaszolja azokat, megadva a Felhasználóknak a törvény által előírt információkat. A Személyes adatok helyesbítését vagy törlését, illetve az adatkezelés korlátozását a Tulajdonos értesíti minden olyan címzettet, akivel a személyes adatot közölték, kivéve, ha ez lehetetlennek bizonyul vagy aránytalanul nagy erőfeszítéssel jár. A Felhasználók kérésére a Tulajdonos tájékoztatja őket ezekről a címzettekről.

További információk az adatgyűjtésről és -feldolgozásról

Jogi eljárás

A Felhasználó személyes adatait a Tulajdonos jogi célokra felhasználhatja bíróság előtt, vagy a jelen Weboldal vagy a kapcsolódó Szolgáltatások nem rendeltetésszerű használatából eredő esetleges jogi lépésekhez vezető szakaszokban.
A Felhasználó kijelenti, hogy tudatában van annak, hogy a Tulajdonos köteles lehet személyes adatainak közlésére hatósági kérésre.

További információk a Felhasználó személyes adatairól

A jelen adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakon kívül a Weboldal kérésre további és kontextuális információkat is nyújthat a Felhasználónak az egyes Szolgáltatásokkal vagy a Személyes adatok gyűjtésével és feldolgozásával kapcsolatban.

Rendszernaplók és karbantartás

Üzemeltetési és karbantartási célból ez a Webhely és bármely harmadik fél szolgáltatás gyűjthet fájlokat, amelyek rögzítik a Webhellyel való interakciót (rendszernaplók), vagy más Személyes adatokat (például IP-címet) használhatnak fel erre a célra.

A jelen szabályzatban nem szereplő információk

A Személyes adatok gyűjtésével vagy feldolgozásával kapcsolatos további részletek a Tulajdonostól bármikor kérhetők. Kérjük, tekintse meg a dokumentum elején található elérhetőségeket.

Jelen adatvédelmi szabályzat változásai

A Tulajdonos fenntartja a jogot, hogy a jelen adatvédelmi szabályzatot bármikor módosítsa úgy, hogy értesíti Felhasználóit ezen az oldalon és adott esetben ezen a Weboldalon belül, és/vagy – amennyire ez technikailag és jogilag lehetséges – értesítést küld a Felhasználóknak az alábbi elérhetőségeken keresztül. a tulajdonos. Erősen ajánlott ezt az oldalt gyakran ellenőrizni, hivatkozva az alján felsorolt ​​utolsó módosítás dátumára.

Amennyiben a változások a Felhasználó hozzájárulása alapján végzett adatkezelési tevékenységet érintik, a Tulajdonos szükség esetén új hozzájárulást kér a Felhasználótól.

Fogalommeghatározások és jogi hivatkozások

Személyes adatok (vagy adatok)

Minden olyan információ, amely közvetlenül, közvetve vagy más információval összefüggésben – beleértve a személyazonosító számot is – lehetővé teszi egy természetes személy azonosítását vagy azonosítását.

Használati adatok

A Weboldalon (vagy a Weboldalon igénybe vett harmadik fél szolgáltatásán keresztül) automatikusan gyűjtött információk, amelyek magukban foglalhatják: a Weboldalt használó Felhasználók által használt számítógépek IP-címét vagy domainnevét, az URI-címeket (Uniform Resource Identifier), a kérés időpontja, a kérés szerver felé történő elküldésének módja, a válaszként kapott fájl mérete, a szerver válaszának állapotát jelző számkód (sikeres eredmény, hiba stb.), a származási ország, a Felhasználó által használt böngésző és operációs rendszer funkcióit, a látogatásonkénti különböző időrészleteket (pl. az Alkalmazáson belül az egyes oldalakon eltöltött idő), valamint az Alkalmazáson belül követett útvonal részleteit, különös tekintettel a látogatások sorrendjére. a meglátogatott oldalak és egyéb paraméterek az eszköz operációs rendszerével és/vagy a Felhasználó informatikai környezetével kapcsolatban.

Felhasználó

A Weboldalt használó személy, aki eltérő rendelkezés hiányában egybeesik az Érintetttel.

Adatalany

Az a természetes személy, akire a személyes adat vonatkozik.

Adatfeldolgozó (vagy adatfeldolgozó)

Az a természetes vagy jogi személy, hatóság, ügynökség vagy egyéb szerv, amely az Adatkezelő nevében a személyes adatokat a jelen adatvédelmi szabályzatban leírtak szerint feldolgozza.

Adatkezelő (vagy tulajdonos)

Az a természetes vagy jogi személy, hatóság, ügynökség vagy egyéb szerv, amely egyedül vagy másokkal együtt meghatározza a Személyes adatok kezelésének céljait és eszközeit, beleértve a jelen Weboldal működésével és használatával kapcsolatos biztonsági intézkedéseket. Eltérő rendelkezés hiányában az Adatkezelő a jelen Weboldal tulajdonosa.

Ez a webhely (vagy ez az alkalmazás)

A Felhasználó személyes adatainak gyűjtésének és kezelésének módja.

Szolgáltatás

A jelen Webhely által nyújtott szolgáltatás a relatív feltételekben (ha elérhető) és ezen a webhelyen/alkalmazásban leírtak szerint.

Európai Unió (vagy EU)

Eltérő rendelkezés hiányában a jelen dokumentumban az Európai Unióra tett hivatkozások az Európai Unió és az Európai Gazdasági Térség összes jelenlegi tagállamára vonatkoznak.

Aprósütemény

A cookie-k olyan nyomkövetők, amelyek a Felhasználó böngészőjében tárolt kis adatkészletekből állnak.

Nyomozó

A Tracker minden olyan technológiát jelez – pl. cookie-kat, egyedi azonosítókat, webjelzőket, beágyazott szkripteket, e-címkéket és ujjlenyomatokat –, amelyek lehetővé teszik a Felhasználók nyomon követését, például azáltal, hogy hozzáférnek vagy tárolnak információkat a Felhasználó eszközén.

Jogi információk

Ez az adatvédelmi szabályzat kizárólag erre a weboldalra vonatkozik, ha a dokumentumban másként nem rendelkezik.