VEZETÉKNÉLKÜLI ÉLETMÓD KÍNÁLATUNK

Akkumulátoros termékek a kerti életmód kategóriában

Az EGO Power+ technológiával kiegészítve, életmód-kínálatunkban minden gép hosszabb üzemidővel rendelkezik – tökéletes a kültéri terek maximális kihasználásához.

LIFESTYLE TERMÉKEINK

Az összes EGO íves lítium akkumulátorral kompatibilis lifestyle termékcsaládunk. Újratölthető, károsanyag-kibocsátásmentes és hordozható – az EGO akkumulátorok az egyik legelismertebb technológia, a vezeték nélküli iparágbon belül.

BATTERY FEATURES

 • Akkumulátor, mint semelyik másik
  A maximális teljesítményre tervezve
  01 / 05
  Next
 • Külső akkumulátor elhelyezkedés
  Hűvösen tartja az akkumulátort a hosszan tartó erőhöz
  02 / 05
  Next
 • TELJESÍTMÉNYIRÁNYÍTÁSI RENDSZER
  Biztosítja a legjobb teljesítményt, erőt és üzemidőt
  03 / 05
  Next
 • EGYEDI „KEEP COOL”™ TECHNOLÓGIA
  Fenntartja a teljesítményt a túlmelegedés megakadályozásával
  04 / 05
  Next
 • Innovatív íves tervezés
  Csökkenti a hőmérsékletet az akkumulátorban
  05 / 05
  Start

TELJESEN KOMPATIBILIS AZ ÍVES LÍTIUM TECHNOLÓGIÁVAL

Az összes EGO íves lítium akkumulátorral kompatibilis  életmód termékünk az iparág legfejlettebb technológiájával rendelkezik. Újratölthető, károsanyag-kibocsátásmentes és hordozható – az EGO akkumulátorok az egyik legelismertebb technológia a vezeték nélküli gépek világában.

AZ AKKUMULÁTORAINK EREJE, AZ ÉLETMÓD KATEGÓRIÁBAN

Minden EGO Életmód termékünk vezetéknélküli és akkumulátorral működtetett, amely Önt hűsíti, feltölti, vagy ellátja fénnyel, bármerre is legyen.

Különleges, szabadalmaztatott 56V íves lítium akkumulátoraink ellátják Önt energiával, amikor csak szükség van rá. A Keep Cool technológiával hosszú ideig működik és az élettartam is jelentősen megnövekedett.

Az EGO akkumulátorok működési ideje túlteljesíti a benzines kerti gépeket, és új irányt nyitnak a hosszan-tartó erő irányába az életmód kategórián keresztül. Élvezze a kintlétet, miközben tisztább környezetben élhet.  

BIZTONSÁGOSABB TECHNOLÓGIA NULLA KIBOCSÁTÁSSAL

Saját tervezésű, következő generációs lítium-ion akkumulátoraink életképes alternatívát kínálnak a benzinnel szemben, különösen az újrahasznosítás szempontjából.  

A káros kibocsátás nem az egyetlen környezeti probléma – a zajszennyezés az emberek és az állatok egészségére is hatással van. A tesztek során a legtöbb kerti szerszámunkról bebizonyosodott, hogy sokkal kisebb zajszinten működnek, mint amennyit az előírások megkövetelnek.