One tool, multiple options
CTA9500

Multi-Tool Kultivátor

A talaj előkészítésének egyszerűbb módja ültetésre vagy a gyomok eltávolítására és a talaj levegőztetésére. A vezeték nélküli, Multi-tool kultivátor-adapter maximális szélessége 24 cm, amely kisebb és nagyobb területek gyors megmunkálására alkalmas. A műanyag burkolat megóvja Önt a szóródó szemcséktől. 

Olvassa a teljes leírást lejjebb!

Ossza meg a terméket

Műszaki adatok

Show all

Full Product Description

A talaj előkészítésének egyszerűbb módja ültetésre vagy a gyomok eltávolítására és a talaj levegőztetésére. A vezeték nélküli, Multi-tool kultivátor-adapter maximális szélessége 24 cm, amely kisebb és nagyobb területek gyors megmunkálására alkalmas. A műanyag burkolat megóvja Önt a szóródó szemcséktől. 


A multi-tool kultivátorunk pengehossza 24 cm, így a pengék könnyedén fellazítják a talajt, kemény talaj esetén használhatja az erősebb fokozatot a nagyobb teljesítményhez. Az 56Voltos íves Lítium akkumulátor  az ipar legnagyobb energiakapacitását biztosítja egy hordozható akkumulátor formájában. Ajánlott védőkesztyűt és szemüveget viselni a kultivátor használata közben, különösen ha nem elég homogén a talaj minősége. A tartozékokat külön tudja megvásárolni a kínálatból. Látogasson el weboldalunkra, hogy többet tudjon meg kultivátorunkról. 

Otthon felhasználás esetén berendezéseinkre 5 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!

AZ EGO POWER+ TECHNOLÓGIA ELŐNYEI

 • AKKUMULÁTOR TELJESÍTMÉNY ÉS KOMPATIBILITÁS
  A szükséges teljesítmény biztosítása minden munkához. Az 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk a mérnöki tudomány csodája, amely minden szinten felülmúlja a versenytársakat, és a benzines ellenfeleit. Minden 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk képes bármelyik berendezéssel működni, így Önnek minden szerszámhoz és minden munkához lesz akkumulátora.
 • TARTÓSSÁG ÉS TELJESÍTMÉNY
  Piacvezető vállalatként és a Chervon-csoport részeként büszkék vagyunk irányvonalunkra, amelyek biztosítják, hogy termékeink a lehető legmagasabb színvonalúak legyenek. Annyira biztosak vagyunk szerszámaink minőségében és teljesítményében, hogy iparágvezető garanciát vállalunk a professzionális és háztartási felhasználók által vásárolt szerszámokra és akkumulátorokra.
 • KÖRNYEZETBARÁTSÁG
  Az EGO-nál a teljesítményen túl gondolkodunk. Szakértőink arra törekednek, hogy új eszközöket fejlesszenek egy jobb világ érdekében. Az EGO 56 V-os Íves Lítium akkumulátorai nem csak az üzemanyag-teljesítményt múlják felül, hanem a környezetet is kímélik. Segítsen elvezetni Európát egy akkumulátoros jövő felé, és kötelezze el magát az intelligensebb, környezetbarátabb munkák mellett.

BATTERY FEATURES

 • Akkumulátor, mint semelyik másik
  A maximális teljesítményre tervezve
  01 / 05
  Next
 • Külső akkumulátor elhelyezkedés
  Hűvösen tartja az akkumulátort a hosszan tartó erőhöz
  02 / 05
  Next
 • TELJESÍTMÉNYIRÁNYÍTÁSI RENDSZER
  Biztosítja a legjobb teljesítményt, erőt és üzemidőt
  03 / 05
  Next
 • EGYEDI „KEEP COOL”™ TECHNOLÓGIA
  Fenntartja a teljesítményt a túlmelegedés megakadályozásával
  04 / 05
  Next
 • Innovatív íves tervezés
  Csökkenti a hőmérsékletet az akkumulátorban
  05 / 05
  Start
A tisztább, halkabb, biztonságosabb jövőért.
Váltson akkumulátorra és ültessen egy fát egyszerre!