•  
HTA2000S

Sövényvágó Adapter

BR
89,990Ft
Ossza meg a terméket

A forradalmi EGO 56Voltos íves Lithium akkumulátorral működtetett HTA2000S rövid sövényvágó adapter páratlan erejével és szuper éles, gyémánt pengéivel könnyedén kezeli az összes burjánzott sövényt. 

Az EGO Power + termékekre 30 napon belüli regisztráció esetén öt év kiterjesztett garanciát adunk. További részletekért olvassa el jótállási tájékoztatónkat.

Teljes leírás

Ha kertjében inkább alacsony sövény vágására van szükség, akkor a HT2000S adapter Ön számára készült. A forradalmi EGO 56Voltos íves Lithium akkumulátorral működtetett HTA2000S rövid sövényvágó adapter páratlan erejével és szuper éles, gyémánt pengéivel könnyedén kezeli az összes burjánzott sövényt. 

A felhasználó igényeit szem előtt tartva 9 állítható szöggel van ellátva, ami azt jelenti, hogy kényelmetlenség nélkül dolgozhat a sövény tökéletes alakjáig, könnyedén elérve a kívánt formát. A rövid sövényvágó csak egy a sok közül a PH1400E multi-tool alapgéphez. Tekintse meg a multi-tool adapter teljes választékát, hogy megtudja, milyen irányba tart az akkumulátoros gépek jövője.


A HTA2000S rövid sövényvágó adapter a Multi-tool alapgép (PH1400E vagy PH1420E), akkumulátor és töltő nélkül nem működőképes!

További információért forduljon kereskedőinkhez!

Otthon felhasználás esetén gépeinkre 5 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!

Műszaki adatok
Feszültség56 V
Tömeg2,2 kg
Hossz120 cm
Vágási kapacitás26 mm
Penge típusaKét oldalú, lézer vágott
Pengehossz51 cm
Privát garancia5 év
Profi garancia2 év
Dokumentumok és letöltések

A hozzátartozó dokumentumok letöltése

Már van EGO Power+ terméke? Regisztrálja a vásárlást követően 30 napon belül a kiterjesztett garanciáért.

Regisztrálja a terméket