•  
HTA2000S

Multi-Tool rövid sövényvágó

BR
84,990Ft
Share this product

A forradalmi EGO 56Voltos íves Lithium akkumulátorral működtetett HTA2000S rövid sövényvágó adapter páratlan erejével és szuper éles, gyémánt pengéivel könnyedén kezeli az összes burjánzott sövényt. 

Az EGO Power + termékekre 30 napon belüli regisztráció esetén öt év kiterjesztett garanciát adunk. További részletekért olvassa el jótállási tájékoztatónkat.

Teljes leírás

Ha kertjében inkább alacsony sövény vágására van szükség, akkor a HT2000S adapter Ön számára készült. A forradalmi EGO 56Voltos íves Lithium akkumulátorral működtetett HTA2000S rövid sövényvágó adapter páratlan erejével és szuper éles, gyémánt pengéivel könnyedén kezeli az összes burjánzott sövényt. 


A felhasználó igényeit szem előtt tartva 9 állítható szöggel van ellátva, ami azt jelenti, hogy kényelmetlenség nélkül dolgozhat a sövény tökéletes alakjáig, könnyedén elérve a kívánt formát. A rövid sövényvágó csak egy a sok közül a PH1400E multi-tool alapgéphez. Tekintse meg a multi-tool adapter teljes választékát, hogy megtudja, milyen irányba tart az akkumulátoros gépek jövője.

Otthon felhasználás esetén gépeinkre 5 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!

Dokumentumok és letöltések

A hozzátartozó dokumentumok letöltése

Már van EGO Power+ terméke? Regisztrálja a vásárlást követően 30 napon belül a kiterjesztett garanciáért.

Regisztrálja a terméket