One tool, multiple options
STA1500

Multi-Tool szegélynyíró

A Multi-tool szegélyvágó adapter a kertjének alap eszköze, amely nagyobb rugalmasságot biztosít a gyep megmunkálásához a nehezen hozzáférhető helyeken. A szegélynyírót 2,4mm damillal kínáljuk, amely a Rapid Reload fejbe könnyedén befűzhető. A Rapid Reload fej lehetővé teszi, hogy szétszerelés nélkül pótolja a damilt a damilfejben időt spórolva és gyorsabban visszatérve a munkához.

Olvassa a teljes leírást lejjebb!

Ossza meg a terméket

Műszaki adatok

Show all

Full Product Description

A  Multi-tool szegélyvágó adapter a kertjének alap eszköze, amely nagyobb rugalmasságot biztosít a gyep megmunkálásához a nehezen hozzáférhető helyeken. A szegélynyírót 2,4mm damillal kínáljuk, amely a Rapid Reload fejbe könnyedén befűzhető. A Rapid Reload fej lehetővé teszi, hogy szétszerelés nélkül pótolja a damilt a damilfejben időt spórolva és gyorsabban visszatérve a munkához.

A 38 cm-es vágószélesség elősegíti a munka gyorsabb elvégzését, a védőburkolat megakadályozza a repülő törmeléket. A könnyű 1,6 kg-os tömegű berendezés könnyen manőverezhető, így legyen szó akár szegélyvágásról, vagy a fűnyíró által otthagyott területekről, nem fog problémát okozni Önnek. A szegélynyíró adapter csak egy a sok közül, amely összekapcsolható a PH1400E multi-tool alapgéppel. A rendelkezésre álló gépek sokaságával könnyedén megoldhat bármilyen kerti probléma, az akkumulátorral pedig megóvhatja környezetünk tisztaságát. 

Otthon felhasználás esetén berendezéseinkre 5 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!

AZ EGO POWER+ TECHNOLÓGIA ELŐNYEI

 • AKKUMULÁTOR TELJESÍTMÉNY ÉS KOMPATIBILITÁS
  A szükséges teljesítmény biztosítása minden munkához. Az 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk a mérnöki tudomány csodája, amely minden szinten felülmúlja a versenytársakat, és a benzines ellenfeleit. Minden 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk képes bármelyik berendezéssel működni, így Önnek minden szerszámhoz és minden munkához lesz akkumulátora.
 • TARTÓSSÁG ÉS TELJESÍTMÉNY
  Piacvezető vállalatként és a Chervon-csoport részeként büszkék vagyunk irányvonalunkra, amelyek biztosítják, hogy termékeink a lehető legmagasabb színvonalúak legyenek. Annyira biztosak vagyunk szerszámaink minőségében és teljesítményében, hogy iparágvezető garanciát vállalunk a professzionális és háztartási felhasználók által vásárolt szerszámokra és akkumulátorokra.
 • KÖRNYEZETBARÁTSÁG
  Az EGO-nál a teljesítményen túl gondolkodunk. Szakértőink arra törekednek, hogy új eszközöket fejlesszenek egy jobb világ érdekében. Az EGO 56 V-os Íves Lítium akkumulátorai nem csak az üzemanyag-teljesítményt múlják felül, hanem a környezetet is kímélik. Segítsen elvezetni Európát egy akkumulátoros jövő felé, és kötelezze el magát az intelligensebb, környezetbarátabb munkák mellett.

BATTERY FEATURES

 • Akkumulátor, mint semelyik másik
  A maximális teljesítményre tervezve
  01 / 05
  Next
 • Külső akkumulátor elhelyezkedés
  Hűvösen tartja az akkumulátort a hosszan tartó erőhöz
  02 / 05
  Next
 • TELJESÍTMÉNYIRÁNYÍTÁSI RENDSZER
  Biztosítja a legjobb teljesítményt, erőt és üzemidőt
  03 / 05
  Next
 • EGYEDI „KEEP COOL”™ TECHNOLÓGIA
  Fenntartja a teljesítményt a túlmelegedés megakadályozásával
  04 / 05
  Next
 • Innovatív íves tervezés
  Csökkenti a hőmérsékletet az akkumulátorban
  05 / 05
  Start
A tisztább, halkabb, biztonságosabb jövőért.
Váltson akkumulátorra és ültessen egy fát egyszerre!