•  
STA1500

Multi-Tool szegélynyíró

BR
41,990Ft
Share this product

A Multi-tool szegélyvágó adapter a kertjének alap eszköze, amely nagyobb rugalmasságot biztosít a gyep megmunkálásához a nehezen hozzáférhető helyeken. A szegélynyírót 2,4mm damillal kínáljuk, amely a Rapid Reload fejbe könnyedén befűzhető. A Rapid Reload fej lehetővé teszi, hogy szétszerelés nélkül pótolja a damilt a damilfejben időt spórolva és gyorsabban visszatérve a munkához.

Az EGO Power + termékekre 30 napon belüli regisztráció esetén öt év kiterjesztett garanciát adunk. További részletekért olvassa el jótállási tájékoztatónkat.

Teljes leírás

A  Multi-tool szegélyvágó adapter a kertjének alap eszköze, amely nagyobb rugalmasságot biztosít a gyep megmunkálásához a nehezen hozzáférhető helyeken. A szegélynyírót 2,4mm damillal kínáljuk, amely a Rapid Reload fejbe könnyedén befűzhető. A Rapid Reload fej lehetővé teszi, hogy szétszerelés nélkül pótolja a damilt a damilfejben időt spórolva és gyorsabban visszatérve a munkához.

A 38 cm-es vágószélesség elősegíti a munka gyorsabb elvégzését, a védőburkolat megakadályozza a repülő törmeléket. A könnyű 1,6 kg-os tömegű berendezés könnyen manőverezhető, így legyen szó akár szegélyvágásról, vagy a fűnyíró által otthagyott területekről, nem fog problémát okozni Önnek. A szegélynyíró adapter csak egy a sok közül, amely összekapcsolható a PH1400E multi-tool alapgéppel. A rendelkezésre álló gépek sokaságával könnyedén megoldhat bármilyen kerti probléma, az akkumulátorral pedig megóvhatja környezetünk tisztaságát. 

Otthon felhasználás esetén berendezéseinkre 5 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!

Dokumentumok és letöltések

A hozzátartozó dokumentumok letöltése

Már van EGO Power+ terméke? Regisztrálja a vásárlást követően 30 napon belül a kiterjesztett garanciáért.

Regisztrálja a terméket