HOSSZAN TARTÓ GARANCIA
HOSSZAN TARTÓ TERMÉK

Az EGOnál büszkék vagyunk, hogy olyan termékeket gyártunk, amelyek nem csak a benzin erejével bírnak, de megbízhatóak és robosztusak is egyaránt. Ezért minden termékünk kiterjesztett garanciával látjuk el, amiben Ön megbízhat.

Annyira bízunk eszközeink teljesítményében, hogy professzionális felhasználóinknak 3 éves garanciát adunk a Professional-X termékcsaládra, és 2 év garanciát a Professional termékcsaládra, ha az eszközöket a vásárlástól számított 30 napon belül regisztrálják. Az otthoni felhasználók számára 5 év garanciát vállalunk minden eszközre, és 3 év garanciát vállalunk az akkumulátorokra, ha 30 napon belül regisztrálja termékét.

A dealeri szerviz hálózatunk támogatottsága.

Az EGO által jóváhagyott szervizek országos hálózatával nem áll túl messze a szükséges támogatástól. Kiválaszthatjuk az Ön igényeinek legmegfelelőbb eszközöket, személyes tanácsokat adhatunk Önnek, amikor csak szüksége van rá, és diagnosztikai szolgáltatást nyújtunk, hogy az eszközeit az elkövetkező években is megfelelően működtethesse.

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

A garancia nem korlátozza a vevőnek a viszonteladóval kötött adásvételi szerződésből vagy az alkalmazandó törvényes jogokból eredő jogait. A hibás terméket kijavítjuk vagy ingyenesen kicseréljük, ha megállapítható, hogy a hibákat anyag- vagy gyártási hiba okozta-e. Ez a garancia nem vonatkozik azokra az alkatrészekre vagy fogyóeszközökre, amelyek használat közben elhasználódhatnak. Ez a garancia csak a normál használat során felmerülő hibákra terjed ki, és nem terjed ki semmilyen meghibásodásra, vagy hibára, amely visszaélésből (beleértve a termék kapacitását meghaladó túlterhelését és túlzott víz- vagy eső-kitettséget), balesetekből, hanyagságból vagy a megfelelő telepítés hiányából vagy nem megfelelő karbantartásból és tárolásból. Ez a garancia csak az eredeti vásárlóra érvényes a kiskereskedelemben, és nem ruházható át. Ez a garancia nem terjed ki a módosításból, módosításból vagy illetéktelen javításból eredő károkra. A garanciális igényeket a jótállási időn belül kell benyújtani. A berendezést az eredeti vásárlási igazolással együtt (a vásárlás dátumának és termékleírásának feltüntetésével) vissza kell adni annak a viszonteladónak, akitől a berendezést eredetileg vásárolták. Abban az esetben, ha ez nem lehetséges, kérjük, használja a weboldalon található adatokat, és vegye fel a kapcsolatot a hivatalos EGO Power + szervizközponttal. A hibás EGO Power + akkumulátorokat NEM szabad harmadik fél rendszerén keresztül szállítani anélkül, hogy először kapcsolatba lépnének azzal a kereskedővel, akitől megvásárolták őket. A jelen garancia szerint a hiba elhárításának jogától eltérő igények kizárva. A berendezés garanciális időtartama nem hosszabbodik meg és nem újul meg a berendezés bármilyen javításának eredményeként.

* A termék nyilvántartásba vétele és az éves ellenőrzés / szervizelés függvényében.

A teljes szerződési feltételek kérésre rendelkezésre állnak.