TELESZKÓPOS KERTI GÉPEK

Egy hosszan tartó akkumulátorral, a rövid munkáért.

TELESZKÓPOS KERTI GÉP KÍNÁLATUNK

EGO POWER+ technológiával a teleszkópos kerti gépek minden feladat elvégzéséhez szükséges erőt biztosítják. Vágja le a sövényt, vágja le a magasabb ágakat zaj, és füst nélkül.

MAXIMÁLIS ELÉRÉS, MANŐVEREZÉS ÉS VÁGÓ ERŐS A MAGAS ÁGAKHOZ ÉS SÖVÉNYHEZ

EGO AKKUMULÁTORRAL MŰKÖDTETETT TELESZKÓPOS KÍNÁLATUNK

Az EGO íves lítium akkumulátorokkal működő teleszkópos magassági ágvágó, sövényvágó és fűrész adapter az iparág legfejlettebb technológiájával rendelkezik. Újratölthető, károsanyag-kibocsátásmentes, hordozható és kevesebb vibrációval a tökéletes megoldás a modern kertészek számára.

PPX1000 TELESZKÓPOS ALAPGÉP

A magas ágak vagy sövények vágásához kialakított teleszkópos berendezéssel minden csak egy karnyújtásnyira van. A teleszkópos gépnek köszönhetően nincs szükség létrára, így sokkal biztonságosabban közelíthet meg egy eddig elérhetetlen feladatot.

PTX5100 TELESZKÓPOS SÖVÉNYVÁGÓ ADAPTER

A 2,7 m teljes hosszal, 6 állítható vágási szöggel, lézer vágott, gyémánt csiszolt pengével lehetővé teszi a magas sövénynyírást anélkül, hogy további felszerelést kellene igénybe vennie. A magas elérés és a kettős működésének köszönhetően kevesebb vibrációt ad ki, így biztonságosabb, mint a benzinmotoros megfelelőik.

PSX2500 MAGASSÁGI ÁGVÁGÓ ADAPTER

Vágjon át vastag, magasan lévő ágakat akár 20 cm átmérőig az EGO teleszkópos magassági ágvágóval. A maximálisan 4 méteres elérhetőségnek köszönhetően a makacs ágakat is lemetszheti anélkül, hogy létrát kellene használnia, és ezzel veszélyeztetné a biztonságát.

PS1000E TELESZKÓPOS ÁGVÁGÓ

Dolgozzon könnyedén a nehezen elérhető helyeken is. A szénszálas, könnyű teleszkópos magassági ágvágó teljesen kinyújtva eléri a 4 méter hosszúságot, plusz egy extra hosszabbító adapterrel azokhoz az ágakhoz, amelyeket korábban nem tudott elérni – a szerszám felső részén található motornak köszönhetően kiváló egyensúlyt és ergonómiát biztosít.

AZ ERŐ, A TELESZKÓPOS KÍNÁLAT MÖGÖTT

Minden EGO teleszkópos gép vezeték nélküli, és 56 V-os akkumulátorrendszerünkről működik, amivel könnyedén vághat le eddig elérhetetlen sövényt vagy magasan elhelyezkedő ágat.

Különleges, szabadalmaztatott 56V lítium ion akkumulátoraink azt az erőt adják meg, amire szüksége van. A Keep Cool technológia hosszan tartó munkavégzést és élettartamot biztosít.

Az EGO akkumulátorok túlteljesítik a benzines kerti gépeket károsanyag kibocsátás nélkül.

Minden akkumulátorunk bármely EGO Power+ vezetéknélküli berendezéssel kompatibilis, így a teleszkópos kínálattal is. Minden berendezéshez talál megfelelő akkumulátort, bármely munkára. Ahogy az akkumulátor mérete egyre nagyobb, úgy növekszik a kapacitás és a használati idő is.