One tool, multiple options
PSA1000

MULTI-TOOL LÁNCFŰRÉSZ ADAPTER

Slices through tree branches fast and efficiently. This powerful pole saw attachment will soon have your garden looking in top shape with its 25cm bar and impressive 15m/s chain speed. Manoeuvre your way around unruly branches with ease, without the hassle of cords or petrol. The tool is lightweight, and the brushless motor in the power head means vibration is reduced, giving you a more enjoyable experience.

Olvassa a teljes leírást lejjebb!

Ossza meg a terméket

Műszaki adatok

Show all

Full Product Description

Az EGO Power+ Multi-tool PSA1000 25 cm-es láncfűrész adapter lehetővé teszi a magas ágak létra nélküli vágását, így csökkentve a balesetek kockázatát a mindennapi munka során. A 25 cm hosszú láncvezetővel és a 15 m/s láncsebességgel egyszerűen ápolhatja gyümölcsfáit. Haladjon át gyorsan az ágakon a nyomaték feláldozása nélkül. Az adapter automatikus kenési rendszer van ellátva, és egy 220 ml-es olajtartállyal, így a lánc akadálytalanul működhet. A láncvezető és a lánc cserélhető AG1000 (láncvezető) és AC1000 (lánc).

Mint minden EGO termék, ez is kevesebb rezgést és zajt okoz. Így előnyösebb a felhasználó biztonsága, egészsége, valamint a környezet szempontjából. Ráadásul az EGO eszközök könnyebbek, használatuk egyszerűbb. A Multi-tool alapgép egy- vagy dupla vállhevederrel használható, és maximális kényelmet biztosít.

A PSA1000 ágvágó adapter a Multi-tool alapgép (PH1400), akkumulátor és töltő nélkül nem működőképes!

További információért forduljon kereskedőinkhez!

Otthon felhasználás esetén berendezéseinkre 5 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!

AZ EGO POWER+ TECHNOLÓGIA ELŐNYEI

 • AKKUMULÁTOR TELJESÍTMÉNY ÉS KOMPATIBILITÁS
  A szükséges teljesítmény biztosítása minden munkához. Az 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk a mérnöki tudomány csodája, amely minden szinten felülmúlja a versenytársakat, és a benzines ellenfeleit. Minden 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk képes bármelyik berendezéssel működni, így Önnek minden szerszámhoz és minden munkához lesz akkumulátora.
 • TARTÓSSÁG ÉS TELJESÍTMÉNY
  Piacvezető vállalatként és a Chervon-csoport részeként büszkék vagyunk irányvonalunkra, amelyek biztosítják, hogy termékeink a lehető legmagasabb színvonalúak legyenek. Annyira biztosak vagyunk szerszámaink minőségében és teljesítményében, hogy iparágvezető garanciát vállalunk a professzionális és háztartási felhasználók által vásárolt szerszámokra és akkumulátorokra.
 • KÖRNYEZETBARÁTSÁG
  Az EGO-nál a teljesítményen túl gondolkodunk. Szakértőink arra törekednek, hogy új eszközöket fejlesszenek egy jobb világ érdekében. Az EGO 56 V-os Íves Lítium akkumulátorai nem csak az üzemanyag-teljesítményt múlják felül, hanem a környezetet is kímélik. Segítsen elvezetni Európát egy akkumulátoros jövő felé, és kötelezze el magát az intelligensebb, környezetbarátabb munkák mellett.

BATTERY FEATURES

 • Akkumulátor, mint semelyik másik
  A maximális teljesítményre tervezve
  01 / 05
  Next
 • Külső akkumulátor elhelyezkedés
  Hűvösen tartja az akkumulátort a hosszan tartó erőhöz
  02 / 05
  Next
 • TELJESÍTMÉNYIRÁNYÍTÁSI RENDSZER
  Biztosítja a legjobb teljesítményt, erőt és üzemidőt
  03 / 05
  Next
 • EGYEDI „KEEP COOL”™ TECHNOLÓGIA
  Fenntartja a teljesítményt a túlmelegedés megakadályozásával
  04 / 05
  Next
 • Innovatív íves tervezés
  Csökkenti a hőmérsékletet az akkumulátorban
  05 / 05
  Start
A tisztább, halkabb, biztonságosabb jövőért.
Váltson akkumulátorra és ültessen egy fát egyszerre!