One tool, multiple options
PH1420E

MULTI-TOOL ALAPGÉP

Erősítsen az új, intelligensebb szénszálas Power alapgépünkkel. Kompatibilis a legújabb fűkasza adapterrel és az összes meglévő Multi-Tool tartozékkal.

Olvassa a teljes leírást lejjebb!

Ossza meg a terméket
BR Ft

Műszaki adatok

Show all

Full Product Description

Az EGO Power+ Multi-Tool az a kéziszerszám, amelyet Ön nem fog tud nélkülözni. Egyetlen alapgéppel és a csúcstechnológiás adapterek széles választékával könnyedén megbirkózik minden kerti munkával, a fűnyírástól kezdve, a pázsit szegélyezésétől, a sövénynyírástól, az ágak fűrészelésétől, a talajműveléstől a terasz söpréséig. A különböző munkakörök közötti váltás egyszerű és biztonságos, a szerszám nélküli tengelykapcsoló rendszernek köszönhetően minden tartozékon gyorsan elvégezhető. A szénszálas hosszabbítónak köszönhetően még a legnehezebben elérhető helyek sem jelentenek kihívást a Multi-Tool számára.
Az 56 V-os Íves Lithium™ akkumulátorral kombinálva minden szükséges energiát megkap, anélkül, hogy a benzines gépek zaja, vagy károsanyag-kibocsátása megzavarná.

AZ EGO POWER+ TECHNOLÓGIA ELŐNYEI

 • AKKUMULÁTOR TELJESÍTMÉNY ÉS KOMPATIBILITÁS
  A szükséges teljesítmény biztosítása minden munkához. Az 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk a mérnöki tudomány csodája, amely minden szinten felülmúlja a versenytársakat, és a benzines ellenfeleit. Minden 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk képes bármelyik berendezéssel működni, így Önnek minden szerszámhoz és minden munkához lesz akkumulátora.
 • TARTÓSSÁG ÉS TELJESÍTMÉNY
  Piacvezető vállalatként és a Chervon-csoport részeként büszkék vagyunk irányvonalunkra, amelyek biztosítják, hogy termékeink a lehető legmagasabb színvonalúak legyenek. Annyira biztosak vagyunk szerszámaink minőségében és teljesítményében, hogy iparágvezető garanciát vállalunk a professzionális és háztartási felhasználók által vásárolt szerszámokra és akkumulátorokra.
 • KÖRNYEZETBARÁTSÁG
  Az EGO-nál a teljesítményen túl gondolkodunk. Szakértőink arra törekednek, hogy új eszközöket fejlesszenek egy jobb világ érdekében. Az EGO 56 V-os Íves Lítium akkumulátorai nem csak az üzemanyag-teljesítményt múlják felül, hanem a környezetet is kímélik. Segítsen elvezetni Európát egy akkumulátoros jövő felé, és kötelezze el magát az intelligensebb, környezetbarátabb munkák mellett.

BATTERY FEATURES

 • Akkumulátor, mint semelyik másik
  A maximális teljesítményre tervezve
  01 / 05
  Next
 • Külső akkumulátor elhelyezkedés
  Hűvösen tartja az akkumulátort a hosszan tartó erőhöz
  02 / 05
  Next
 • TELJESÍTMÉNYIRÁNYÍTÁSI RENDSZER
  Biztosítja a legjobb teljesítményt, erőt és üzemidőt
  03 / 05
  Next
 • EGYEDI „KEEP COOL”™ TECHNOLÓGIA
  Fenntartja a teljesítményt a túlmelegedés megakadályozásával
  04 / 05
  Next
 • Innovatív íves tervezés
  Csökkenti a hőmérsékletet az akkumulátorban
  05 / 05
  Start
A tisztább, halkabb, biztonságosabb jövőért.
Váltson akkumulátorra és ültessen egy fát egyszerre!