ZERO-TURN FŰNYÍRÓK

Vágja a füvet kényelmesen nulla kibocsátással Zero-Turn fűnyíró traktorjával.

A megnövelt kapacitásnak, számos kényelmi funkciónak és az EGO POWER+ technológiának köszönhetően mostantól bármilyen gyeppel károsanyag kibocsátás nélkül és könnyedén megküzdhet.

Zero-Turn fűnyíró traktor kínálatunk

Kibocsátás nélkül, akár 10 000m2 területig. Vezetéknélküli technológiánk tökéletes megoldás nagyobb kertekhez, és lejtőkhöz.

EGO Z6 KÍNÁLATUNK A EREJÉVEL A VERSENYTÁRSAK ELŐTT VAN

PEAK POWER TECHNOLÓGIA KOMBIÁLJA AZ OPTIMÁLIS ERŐT 6 X 56V EGO LÍTIUM AKKUMULÁTORRAL A KIVÉTELES TELJESÍTMÉNYÉRT.

AKKUMULÁTOROS ZERO-TURN KÍNÁLATUNK

Az EGO Íves lítium akkumulátorokkal működő, Zero-Turn fűnyíróink az iparág egyik leggyorsabb töltésével rendelkeznek. A vezeték nélküli technológia a tökéletes megoldás a modern vagy lejtős kertbe. számára.

ZT5201E-L Z6 132CM FŰNYÍRÓ TRAKTOR

Ezt az akkumulátoros fűnyíró traktort tartós asztallal, és karos kormányzással tervezték a manőverezhetőség szempontjából. 3 vezethető móddal, és 4 vágósebességgel, akkumulátoros traktorunknál kiválaszthatja a tökéletes módot a gyep kezelésére.

HT4201E-S Z6 107 CM FŰNYÍRÓ TRAKTOR

Innovatív, precíziós kormányzással, a ZT4201E-S Zero-Turn fűnyíró traktor igazán innovatív Zero-Turn fűnyíró traktor. Digitális kijelzővel 3 mód közül választhat, és bármilyen területen képes manőverezni. Mindezt a 6db 12 Ah akkumulátorral , mellyel akár 10 000m2 területet is képes kezelni.

ZT4201E-L 107 CM FŰNYÍRÓ TRAKTOR

Az EGO ZT4201E-L akkumulátoros fűnyíró traktor bármelyel EGO íves lítium akkumulátorok kombinációjával használható, így a világelső a kompatibilitás szempontjából. A hozzá adott töltő pedig a leggyorsabb töltést kínálja a piacon, az innovatív LCD kijelzővel 3 mód közül választhat. Továbbá, az összes EGO gép szénkefe mentes motorral van szerelve, ezzel képesek benzinnel megegyező teljesítményt nyújtani.  

AZ ERŐ A ZERO TURN FŰNYÍRÓ TRAKTOR MÖGÖTT

Minden EGO Zero-Turn bármelyik EGO íves lítium akkumulátor kombinációjával képes működni, amivel akár 10 000m2 területet is képes lefedni.

Minden akkumulátorunk biztosítja a tökéletes vágáshoz szükséges energiát. A Keep Cool™ technológia megnöveli a cellák élettartamát. A Peak power™ technológia ötvözi az akár 6x 56 V-os EGO íves lítium akkumulátorok optimális teljesítményét a kivételes teljesítmény érdekében.

EGO Z6 kínálat azt az erőt nyújtja, amelyik bármelyik versenytársat maga mögé utasítja.