PTX5100

Teleszkópos Profi Multi-tool sövényvágó adapter

  • Szettben is elérhető
BR
95,990Ft
Share this product

A 6 szögben állítható forgatással bármilyen feladatot profi szinten tud elvégezni. Lézervágott és gyémántcsiszolt, kétoldalas vágókésekkel felszerelve kevesebb vibrációra és tisztább, pontosabb vágásra számíthat, a munka gyerekjáték lesz. 

Az EGO Power + termékekre 30 napon belüli regisztráció esetén öt év kiterjesztett garanciát adunk. További részletekért olvassa el jótállási tájékoztatónkat.

Teljes leírás

A magas sövényeket és a nehezen elérhető bokrokat kezelje a Profi teleszkópos sövénynyíró adapterrel. A 6 szögben állítható forgatással bármilyen feladatot profi szinten tud elvégezni. Lézervágott és gyémántcsiszolt, kétoldalas vágókésekkel felszerelve kevesebb vibrációra és tisztább, pontosabb vágásra számíthat, a munka gyerekjáték lesz. 

Szénkefe mentes motorunk teljesítményével könnyedén átvághat akár 26 mm átmérőjű ágakat. Az 51 cm-es pengehosszúsággal minden mozdulattal több vágásra képes, változtatható sebességszabályozással kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb sebességet a vastagabb ágak és gallyak átvágására. Az EGO Power+ Profi teleszkópos hosszabbító (külön megvásárolható) használható.

Profi felhasználás esetén gépeinkre 1 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!

Dokumentumok és letöltések

A hozzátartozó dokumentumok letöltése

Már van EGO Power+ terméke? Regisztrálja a vásárlást követően 30 napon belül a kiterjesztett garanciáért.

Regisztrálja a terméket