PSX2500

Teleszkópos Profi Multi-tool láncfűrész adapter

  • Szettben is elérhető
  • 84990
BR
71,990Ft
Share this product

A magassági ágvágó hosszabb elérést biztosít a magas, akár 200 mm átmérőjű ágak vágásához. Az ütköző tüskék extra irányítást biztosítanak vágás közben, és a gyors 22 m/s láncsebesség könnyedén átvágja a vastagabb ágakat is.

Az EGO Power + termékekre 30 napon belüli regisztráció esetén öt év kiterjesztett garanciát adunk. További részletekért olvassa el jótállási tájékoztatónkat.

Teljes leírás

Az EGO teleszkópos gépei biztonságosabb munkavégzést tesznek lehetővé létra vagy emelők használata nélkül. A magassági ágvágó hosszabb elérést biztosít a magas, akár 200 mm átmérőjű ágak vágásához. Az ütköző tüskék extra irányítást biztosítanak vágás közben, és a gyors 22 m/s láncsebesség könnyedén átvágja a vastagabb ágakat is.

Az erős, szénkefe mentes motor támogatásával biztos lehet benne, hogy maximális teljesítményt és működési kap. A gép 2,2 kg-os akkumulátor nélkül, könnyű és kiegyensúlyozott akkor is, ha az akkumulátort csatlakoztatja. A Profi hevederrel is kompatibilis, így szükség esetén le tudja venni a súlyát a karjáról. Az EGO Power+ Profi teleszkópos hosszabbítóval (külön megvásárolható) is használható.

Profi felhasználás esetén gépeinkre 1 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!
 

Dokumentumok és letöltések

A hozzátartozó dokumentumok letöltése

Már van EGO Power+ terméke? Regisztrálja a vásárlást követően 30 napon belül a kiterjesztett garanciáért.

Regisztrálja a terméket