PPX1000

Teleszkópos alapgép Profi multi-toolhoz

  • Szettben is elérhető
BR
164,990Ft
Share this product

A PPX1000 alapgép további adapterekkel hosszabbítható, maximális elérési távolsága akár 4 méter, így a nehezebben elérhető munkákon dolgozhat létre nélkül.

Az EGO Power + termékekre 30 napon belüli regisztráció esetén öt év kiterjesztett garanciát adunk. További részletekért olvassa el jótállási tájékoztatónkat.

Teljes leírás

A PPX1000 alapgép további adapterekkel hosszabbítható, maximális elérési távolsága akár 4 méter, így a nehezebben elérhető munkákon dolgozhat létre nélkül. Az in-line (az akkumulátor vonalban van a géppel) akkumulátorhelyzet optimális egyensúlyt biztosít a szerszámnak a használat során, és a cserélhető hátsó hordozó fogantyúként funkcionál, védelmet nyújtva az ütközés és a leesés ellen.

A teleszkópos PPX1000 cserélhető adapter rendszerrel rendelkezik, így másodpercek alatt könnyen válthat az adapterek között. Az alumínium tengely robusztus, gumiborítású a kényelem, a tapadás és az elérés érdekében.

Fel van szerelve továbbá egy kétindítós vezérléssel is, vagyis Ön kezébe veheti az irányítást és kiválaszthatja az egyes feladatok elvégzéséhez szükséges energiát. Számos ravasz hely található az alkalmazás szempontjából, így nagy hatótávolság és manőverezés esetén is könnyen használhatja a szerszámot.

* Az adapterek külön megvásárolhatók.
** Csak a PSX2500 és a PTX5100 Profi teleszkópos adapterekkel kompatibilis. 

Profi felhasználás esetén gépeinkre 1 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!
 

Dokumentumok és letöltések

A hozzátartozó dokumentumok letöltése

Már van EGO Power+ terméke? Regisztrálja a vásárlást követően 30 napon belül a kiterjesztett garanciáért.

Regisztrálja a terméket