One tool, multiple options
PPX1000

Teleszkópos alapgép Profi multi-toolhoz

 • Szettben is elérhető

A PPX1000 alapgép további adapterekkel hosszabbítható, maximális elérési távolsága akár 4 méter, így a nehezebben elérhető munkákon dolgozhat létre nélkül.

Olvassa a teljes leírást lejjebb!

Ossza meg a terméket

Full Product Description

A PPX1000 alapgép további adapterekkel hosszabbítható, maximális elérési távolsága akár 4 méter, így a nehezebben elérhető munkákon dolgozhat létre nélkül. Az in-line (az akkumulátor vonalban van a géppel) akkumulátorhelyzet optimális egyensúlyt biztosít a szerszámnak a használat során, és a cserélhető hátsó hordozó fogantyúként funkcionál, védelmet nyújtva az ütközés és a leesés ellen.

A teleszkópos PPX1000 cserélhető adapter rendszerrel rendelkezik, így másodpercek alatt könnyen válthat az adapterek között. Az alumínium tengely robusztus, gumiborítású a kényelem, a tapadás és az elérés érdekében.

Fel van szerelve továbbá egy kétindítós vezérléssel is, vagyis Ön kezébe veheti az irányítást és kiválaszthatja az egyes feladatok elvégzéséhez szükséges energiát. Számos ravasz hely található az alkalmazás szempontjából, így nagy hatótávolság és manőverezés esetén is könnyen használhatja a szerszámot.

* Az adapterek külön megvásárolhatók.
** Csak a PSX2500 és a PTX5100 Profi teleszkópos adapterekkel kompatibilis. 

Profi felhasználás esetén gépeinkre 1 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!
 

AZ EGO POWER+ TECHNOLÓGIA ELŐNYEI

 • AKKUMULÁTOR TELJESÍTMÉNY ÉS KOMPATIBILITÁS
  A szükséges teljesítmény biztosítása minden munkához. Az 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk a mérnöki tudomány csodája, amely minden szinten felülmúlja a versenytársakat, és a benzines ellenfeleit. Minden 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk képes bármelyik berendezéssel működni, így Önnek minden szerszámhoz és minden munkához lesz akkumulátora.
 • TARTÓSSÁG ÉS TELJESÍTMÉNY
  Piacvezető vállalatként és a Chervon-csoport részeként büszkék vagyunk irányvonalunkra, amelyek biztosítják, hogy termékeink a lehető legmagasabb színvonalúak legyenek. Annyira biztosak vagyunk szerszámaink minőségében és teljesítményében, hogy iparágvezető garanciát vállalunk a professzionális és háztartási felhasználók által vásárolt szerszámokra és akkumulátorokra.
 • KÖRNYEZETBARÁTSÁG
  Az EGO-nál a teljesítményen túl gondolkodunk. Szakértőink arra törekednek, hogy új eszközöket fejlesszenek egy jobb világ érdekében. Az EGO 56 V-os Íves Lítium akkumulátorai nem csak az üzemanyag-teljesítményt múlják felül, hanem a környezetet is kímélik. Segítsen elvezetni Európát egy akkumulátoros jövő felé, és kötelezze el magát az intelligensebb, környezetbarátabb munkák mellett.

BATTERY FEATURES

 • Akkumulátor, mint semelyik másik
  A maximális teljesítményre tervezve
  01 / 05
  Next
 • Külső akkumulátor elhelyezkedés
  Hűvösen tartja az akkumulátort a hosszan tartó erőhöz
  02 / 05
  Next
 • TELJESÍTMÉNYIRÁNYÍTÁSI RENDSZER
  Biztosítja a legjobb teljesítményt, erőt és üzemidőt
  03 / 05
  Next
 • EGYEDI „KEEP COOL”™ TECHNOLÓGIA
  Fenntartja a teljesítményt a túlmelegedés megakadályozásával
  04 / 05
  Next
 • Innovatív íves tervezés
  Csökkenti a hőmérsékletet az akkumulátorban
  05 / 05
  Start
A tisztább, halkabb, biztonságosabb jövőért.
Váltson akkumulátorra és ültessen egy fát egyszerre!