One tool, multiple options
BCA1200

MULTI-TOOL BOZÓTVÁGÓ

Tough weeds and stubborn grasses are no match for the EGO multi-tool brush cutter attachment. It’s built specifically to deal with difficult undergrowth with its three-sided blade. The 30cm cutting width means you can complete the toughest tasks with ease.

Olvassa a teljes leírást lejjebb!

Ossza meg a terméket

Műszaki adatok

Show all

Full Product Description

BCA1200 Bozótvágó vastag szárú bozóthoz és aljnövényzethez, mellyel a fűnyíró nem tud megbirkózni. A háromélű acélpenge a fű és a gyomok rövid megmunkálását teszi lehetővé. A vágópengének minden helyzetben élesnek kell lennie, ezért a fej könnyedén szétszerelhető az élezéshez. Az acélpengét könnyedén eltávolíthatja, és egy damilfej tartozékra cserélheti, egyetlen szerszám nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé.

30 cm-es vágási szélességével könnyedén elérhetővé vállnak azok a helyek, amelyek korábban elérhetetlennek tűntek. Minden EGO akkumulátor minden EGO géppel kompatibilis. Válassza ki a munkavégzéshez legmegfelelőbb akkumulátort.

A BCA1200 bozótvágó adapter a Multi-tool alapgép (PH1400), akkumulátor és töltő nélkül nem működőképes!

További információért forduljon kereskedőinkhez!

Otthon felhasználás esetén berendezéseinkre 5 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!

AZ EGO POWER+ TECHNOLÓGIA ELŐNYEI

 • AKKUMULÁTOR TELJESÍTMÉNY ÉS KOMPATIBILITÁS
  A szükséges teljesítmény biztosítása minden munkához. Az 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk a mérnöki tudomány csodája, amely minden szinten felülmúlja a versenytársakat, és a benzines ellenfeleit. Minden 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk képes bármelyik berendezéssel működni, így Önnek minden szerszámhoz és minden munkához lesz akkumulátora.
 • TARTÓSSÁG ÉS TELJESÍTMÉNY
  Piacvezető vállalatként és a Chervon-csoport részeként büszkék vagyunk irányvonalunkra, amelyek biztosítják, hogy termékeink a lehető legmagasabb színvonalúak legyenek. Annyira biztosak vagyunk szerszámaink minőségében és teljesítményében, hogy iparágvezető garanciát vállalunk a professzionális és háztartási felhasználók által vásárolt szerszámokra és akkumulátorokra.
 • KÖRNYEZETBARÁTSÁG
  Az EGO-nál a teljesítményen túl gondolkodunk. Szakértőink arra törekednek, hogy új eszközöket fejlesszenek egy jobb világ érdekében. Az EGO 56 V-os Íves Lítium akkumulátorai nem csak az üzemanyag-teljesítményt múlják felül, hanem a környezetet is kímélik. Segítsen elvezetni Európát egy akkumulátoros jövő felé, és kötelezze el magát az intelligensebb, környezetbarátabb munkák mellett.

BATTERY FEATURES

 • Akkumulátor, mint semelyik másik
  A maximális teljesítményre tervezve
  01 / 05
  Next
 • Külső akkumulátor elhelyezkedés
  Hűvösen tartja az akkumulátort a hosszan tartó erőhöz
  02 / 05
  Next
 • TELJESÍTMÉNYIRÁNYÍTÁSI RENDSZER
  Biztosítja a legjobb teljesítményt, erőt és üzemidőt
  03 / 05
  Next
 • EGYEDI „KEEP COOL”™ TECHNOLÓGIA
  Fenntartja a teljesítményt a túlmelegedés megakadályozásával
  04 / 05
  Next
 • Innovatív íves tervezés
  Csökkenti a hőmérsékletet az akkumulátorban
  05 / 05
  Start
A tisztább, halkabb, biztonságosabb jövőért.
Váltson akkumulátorra és ültessen egy fát egyszerre!