One tool, multiple options
EA0800

Szegélyező tartozék

Give your lawn a professional finish with our cordless edger attachment. But don’t stop at just the lawn – it’s also ideal for neatening edges along paths, driveways or flowerbeds. The 20cm blade will give you a crisp, defined line. The aluminium (with rubber skirt) debris guard will keep the operator safe from any objects which may become uncovered in the process.

Olvassa a teljes leírást lejjebb!

Ossza meg a terméket

Műszaki adatok

Show all

Full Product Description

Biztosítson tiszta éleket és professzionális felületet az EA0800 gyepszél vágóval. A fűnyírás után használja az EA0800 gyepszélvágót a tökéletes eredmény érdekében. Az EA0800-nál a vágásmélységet is kiválaszthatja a talaj típusától függően. Az adapter 20 cm hosszú és 3 mm vastag pengével rendelkezik, az adapter hosszúsága 92 cm, a Multi-tool alapgép (PH1400) hosszával együtt kényelmes munkavégzést biztosít Önnek. A meghajtó egység állítható fogantyúja lehetővé teszi a legkényelmesebb pozíció kiválasztását.

Az EA0800 gyepszél vágó védőburkolattal van felszerelve, amely megvédi a felhasználót a szóródó törmeléktől és szemcséktől. A vezetőnek köszönhetően a szélek szépek és egyenesek maradnak. Vásárolja meg akár szettben is, az MHCC1000 vagy MSHC2000 részeként. 

Az EA0800 gyepszél vágó adapter a Multi-tool alapgép (PH1400), akkumulátor és töltő nélkül nem működőképes!

További információért forduljon kereskedőinkhez! 

Otthon felhasználás esetén berendezéseinkre 5 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!

AZ EGO POWER+ TECHNOLÓGIA ELŐNYEI

 • AKKUMULÁTOR TELJESÍTMÉNY ÉS KOMPATIBILITÁS
  A szükséges teljesítmény biztosítása minden munkához. Az 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk a mérnöki tudomány csodája, amely minden szinten felülmúlja a versenytársakat, és a benzines ellenfeleit. Minden 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk képes bármelyik berendezéssel működni, így Önnek minden szerszámhoz és minden munkához lesz akkumulátora.
 • TARTÓSSÁG ÉS TELJESÍTMÉNY
  Piacvezető vállalatként és a Chervon-csoport részeként büszkék vagyunk irányvonalunkra, amelyek biztosítják, hogy termékeink a lehető legmagasabb színvonalúak legyenek. Annyira biztosak vagyunk szerszámaink minőségében és teljesítményében, hogy iparágvezető garanciát vállalunk a professzionális és háztartási felhasználók által vásárolt szerszámokra és akkumulátorokra.
 • KÖRNYEZETBARÁTSÁG
  Az EGO-nál a teljesítményen túl gondolkodunk. Szakértőink arra törekednek, hogy új eszközöket fejlesszenek egy jobb világ érdekében. Az EGO 56 V-os Íves Lítium akkumulátorai nem csak az üzemanyag-teljesítményt múlják felül, hanem a környezetet is kímélik. Segítsen elvezetni Európát egy akkumulátoros jövő felé, és kötelezze el magát az intelligensebb, környezetbarátabb munkák mellett.

BATTERY FEATURES

 • Akkumulátor, mint semelyik másik
  A maximális teljesítményre tervezve
  01 / 05
  Next
 • Külső akkumulátor elhelyezkedés
  Hűvösen tartja az akkumulátort a hosszan tartó erőhöz
  02 / 05
  Next
 • TELJESÍTMÉNYIRÁNYÍTÁSI RENDSZER
  Biztosítja a legjobb teljesítményt, erőt és üzemidőt
  03 / 05
  Next
 • EGYEDI „KEEP COOL”™ TECHNOLÓGIA
  Fenntartja a teljesítményt a túlmelegedés megakadályozásával
  04 / 05
  Next
 • Innovatív íves tervezés
  Csökkenti a hőmérsékletet az akkumulátorban
  05 / 05
  Start
A tisztább, halkabb, biztonságosabb jövőért.
Váltson akkumulátorra és ültessen egy fát egyszerre!