One tool, multiple options
BBA2100

MULTI-TOOL SÖRTÉS KEFE

A sörtés adapter sörtéi 1,5 mm vastagok és szélessége 560 mm, a használójától elfele dobja a törmeléket, a műanyag burkolat megvédi Önt. Külön vásárolhatja meg a lapátos seprűt (ARB1200), amit a termékhez kapcsolva a hó és a víz kezelésére használhat.

Olvassa a teljes leírást lejjebb!

Ossza meg a terméket

Műszaki adatok

Show all

Full Product Description

A BBA2100 sörtés kefe multi-tool adapterrel az utak, az úttestek, a teraszok újra életrekelnek. Gyors munkát végez az iszap, a moha, a nedves levelek és az idő múlásával felhalmozódó szennyeződések megtisztításával, így újra elégedettnek érezheti magát. A sörtés adapter sörtéi 1,5 mm vastagok és szélessége 560 mm, a használójától elfele dobja a törmeléket, a műanyag burkolat megvédi Önt.
Külön vásárolhatja meg a lapátos seprűt (ARB1200), amit a termékhez kapcsolva a hó és a víz kezelésére használhat.

A magas fordulatszámon a sebesség 240 fordulat/perc, alacsony fordulatszámon pedig 210 fordulat/perc, így a legnehezebb munkák sem okoznak problémát, meg lesz lepődve a végeredményen! Minden berendezésünket szigorúan tesztelnek a kutatási és fejlesztési központunkban, így folyamatosan az ügyfelek igényeit szolgáljuk ki. Eszközeink többet adnak, mint amit csak el tud képzelni, köszönhetően szénkefe mentes motornak és egyedi íves lítium ion akkumulátor rendszerünknek, csak jó minőségű anyagok kerülnek felhasználásra.

Otthon felhasználás esetén gépeinkre 5 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!

AZ EGO POWER+ TECHNOLÓGIA ELŐNYEI

 • AKKUMULÁTOR TELJESÍTMÉNY ÉS KOMPATIBILITÁS
  A szükséges teljesítmény biztosítása minden munkához. Az 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk a mérnöki tudomány csodája, amely minden szinten felülmúlja a versenytársakat, és a benzines ellenfeleit. Minden 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk képes bármelyik berendezéssel működni, így Önnek minden szerszámhoz és minden munkához lesz akkumulátora.
 • TARTÓSSÁG ÉS TELJESÍTMÉNY
  Piacvezető vállalatként és a Chervon-csoport részeként büszkék vagyunk irányvonalunkra, amelyek biztosítják, hogy termékeink a lehető legmagasabb színvonalúak legyenek. Annyira biztosak vagyunk szerszámaink minőségében és teljesítményében, hogy iparágvezető garanciát vállalunk a professzionális és háztartási felhasználók által vásárolt szerszámokra és akkumulátorokra.
 • KÖRNYEZETBARÁTSÁG
  Az EGO-nál a teljesítményen túl gondolkodunk. Szakértőink arra törekednek, hogy új eszközöket fejlesszenek egy jobb világ érdekében. Az EGO 56 V-os Íves Lítium akkumulátorai nem csak az üzemanyag-teljesítményt múlják felül, hanem a környezetet is kímélik. Segítsen elvezetni Európát egy akkumulátoros jövő felé, és kötelezze el magát az intelligensebb, környezetbarátabb munkák mellett.

BATTERY FEATURES

 • Akkumulátor, mint semelyik másik
  A maximális teljesítményre tervezve
  01 / 05
  Next
 • Külső akkumulátor elhelyezkedés
  Hűvösen tartja az akkumulátort a hosszan tartó erőhöz
  02 / 05
  Next
 • TELJESÍTMÉNYIRÁNYÍTÁSI RENDSZER
  Biztosítja a legjobb teljesítményt, erőt és üzemidőt
  03 / 05
  Next
 • EGYEDI „KEEP COOL”™ TECHNOLÓGIA
  Fenntartja a teljesítményt a túlmelegedés megakadályozásával
  04 / 05
  Next
 • Innovatív íves tervezés
  Csökkenti a hőmérsékletet az akkumulátorban
  05 / 05
  Start
A tisztább, halkabb, biztonságosabb jövőért.
Váltson akkumulátorra és ültessen egy fát egyszerre!