BBA2100

MULTI-TOOL SÖRTÉS KEFE

BR
103,990Ft
Share this product

A sörtés adapter sörtéi 1,5 mm vastagok és szélessége 560 mm, a használójától elfele dobja a törmeléket, a műanyag burkolat megvédi Önt. Külön vásárolhatja meg a lapátos seprűt (ARB1200), amit  a termékhez kapcsolva a hó és a víz kezelésére használhat.

Az EGO Power + termékekre 30 napon belüli regisztráció esetén öt év kiterjesztett garanciát adunk. További részletekért olvassa el jótállási tájékoztatónkat.

Teljes leírás

A BBA2100 sörtés kefe multi-tool adapterrel az utak, az úttestek, a teraszok újra életrekelnek. Gyors munkát végez az iszap, a moha, a nedves levelek és az idő múlásával felhalmozódó szennyeződések megtisztításával, így újra elégedettnek érezheti magát. A sörtés adapter sörtéi 1,5 mm vastagok és szélessége 560 mm, a használójától elfele dobja a törmeléket, a műanyag burkolat megvédi Önt.
Külön vásárolhatja meg a lapátos seprűt (ARB1200), amit  a termékhez kapcsolva a hó és a víz kezelésére használhat.

A magas fordulatszámon a sebesség 240 fordulat/perc, alacsony fordulatszámon pedig 210 fordulat/perc, így a legnehezebb munkák sem okoznak problémát, meg lesz lepődve a végeredményen! Minden berendezésünket szigorúan tesztelnek a kutatási és fejlesztési központunkban, így folyamatosan az ügyfelek igényeit szolgáljuk ki. Eszközeink többet adnak, mint amit csak el tud képzelni, köszönhetően szénkefe mentes motornak és egyedi íves lítium ion akkumulátor rendszerünknek, csak jó minőségű anyagok kerülnek felhasználásra. 

Otthon felhasználás esetén gépeinkre 5 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!

Dokumentumok és letöltések

A hozzátartozó dokumentumok letöltése

Már van EGO Power+ terméke? Regisztrálja a vásárlást követően 30 napon belül a kiterjesztett garanciáért.

Regisztrálja a terméket