LM1701E

42cm vágószélességű fűnyíró

  • 2,5 Ah akkumulátoral és normál töltővel szállítjuk
BR
211,990Ft
Share this product

Pontos és mozgékony: EGO Power + LM1701E tökéletes kis és közepes méretű kertek számára, akár 400 négyzetmétert is képes vágni egyetlen feltöltéssel.

Az EGO Power + termékekre 30 napon belüli regisztráció esetén öt év kiterjesztett garanciát adunk. További részletekért olvassa el jótállási tájékoztatónkat.

Teljes leírás

Pontos és mozgékony: EGO Power + LM1701E tökéletes kis és közepes méretű kertek számára, akár 400 négyzetmétert is képes vágni egyetlen feltöltéssel. Tolós kivitellel kezébe veheti az irányítást szűkebb helyek esetében is. A 42cm-es vágókapacitásával és a nagy, 55 literes gyűjtőtáskájával könnyedén összegyűjtheti a levágott füvet, de akár oldal kidobós vagy mulcsozó funkciót is választhat, (az ABP1700 mulcsdugó külön vásárolható meg), így még nagyobb rugalmasságot biztosít. Az Ön igényeit szem előtt tartva fejlesztettük ki az 56Voltos Íves Lithium akkumulátorunkat, amely biztosítja az ipar eddigi legnagyobb energiakapacitását.

Fűnyíró szettünk 2,5Ah akkumulátorral, valamint normál töltővel van felszerelve, így kihasználhatja az akkumulátoros fűnyíróra váltás előnyeit és pénzt takaríthat meg minden használatakor. Az utolsó simítást keresi? Tiszta, friss és határozott vonalakat hozhat létre a gyepen a hátsó görgőkészlettel (AR1700 hátsó görgőkészlet külön vásárolható meg). Ha végzett, a függőleges tárolási lehetőségnek köszönhetően nem foglal sok helyet. Nincs szükség benzin tárolására, biztonságosabb kezeihez, biztonságosabb Önhöz! 

Otthon felhasználás esetén gépeinkre 5 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!

Dokumentumok és letöltések

A hozzátartozó dokumentumok letöltése

Már van EGO Power+ terméke? Regisztrálja a vásárlást követően 30 napon belül a kiterjesztett garanciáért.

Regisztrálja a terméket