ZT4201E-L

Z6 Zero-Turn fűnyíró traktor

BR
2,144,990Ft
Ossza meg a terméket

Az EGO Power+ Z6 Zero-Turn fűnyíró Peak Power ™+ technológiának köszönhetően akár 6 EGO 56V Íves Lítium akkumulátort is képes használni - ugyanaz az akkumulátor, amely minden EGO géppel kompatibilis. A 22 lóerős, benzinmotornak megfelelő teljesítményt nyújtó Z6, akár a 12 km/h végsebességet is képes elérni, és 12000m2 területet is képes levágni egyetlen feltöltéssel.

Az EGO Power + termékekre 30 napon belüli regisztráció esetén öt év kiterjesztett garanciát adunk. További részletekért olvassa el jótállási tájékoztatónkat.

Teljes leírás

Az új EGO Power+ Z6 Zero Turn fűnyíró Peak Power ™+ technológiának köszönhetően akár 6 EGO 56V Íves Lítium akkumulátort is képes használni - ugyanaz az akkumulátor, amely minden EGO géppel kompatibilis. A 22 lóerős, benzinmotornak megfelelő teljesítményt nyújtó Z6, akár a 12 km/h végsebességet is képes elérni, és 12000m2 területet is képes levágni egyetlen feltöltéssel.

Az akkumulátorok száma 6 db-ig bővíthető, és kombinálható akár kisebb akkumulátorokkal is, az indításhoz minimum 15 Ah szükséges. Az ipar leggyorsabb töltője mindössze 2 óra alatt tölt fel a 4 x 10Ah -t, négyszer gyorsabban, mint bármelyik gyorstöltő a piacon. A 4 független szénkefe mentes motor kényelmes ülésrugózással biztosítja a benzin erejét és teljesítményt a kényelmes fűnyírás érdekében. Szabja testre az utazást egy LCD kezelőfelülettel, amely 3 vezetési módot tartalmaz: Control, Standard és Sport - amelyek egyetlen mozdulattal elérhetők. A prémium funkciók, mint a LED-es lámpák, az USB-töltőport alapfelszereltsége a Z6-nak. Tapasztalja meg a Zero-Turn fűnyírás élményét, mint még soha. A vadonatúj EGO Power+ 107cm-es Z6 Zero Turn fűnyírótraktor olyan erővel rendelkezik, mint semmi más.

Műszaki adatok
Feszültség56 V
LCD Kijelző5 in
Vágószélesség107 cm
Fűgyűjtő mérete230 L
Kések száma2
KormányzásKaros
Magasságállítás25 - 100 mm, 10 méret
Sebesség5 - 13 km/h
FunkciókGyűjtés, mulcsozás, oldalsó kidobás
Privát garancia5 év
Profi garancia1 év
Dokumentumok és letöltések

A hozzátartozó dokumentumok letöltése

Z6 FŰNYÍRÓ TRAKTOR AKKUMULÁTOR KALKULÁTOR

A Z6 bármilyen EGO 56 V íves lítium akkumulátor kombinációval képes működni. Egy pár kattintással kitalálja, mennyi akkumulátorra lesz szüksége.

  1. Üsse be a telkének helyzetét, és keresse meg az interaktív térképen
  2. Az óramutató járásával megegyező irányba haladva kattintson/koppintson a füvesített terület minden sarkára, hogy megrajzolja a kert körvonalát.
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő beállítást fűgyűjtéshez, oldalsó kidobáshoz vagy mulcsozáshoz.
  4. Használja a kalkulátort, hogy megkapja az eredményt
  5. Jegyezze fel az Ah-t, és menjen tovább, hogy többet megtudjon az EGO akkumulátorokról.
Remove last marker Reset location
m2
Not sure lawn size? Use our Map my lawn tool
Mi az elsődleges célja a fűnyíró traktorral?

Z6 Power Calculator Results

A következő információkat adta meg
m2
Más használat összehasonlítása
Az Ön számára szükséges energia
Ah
A Z6 maximális Ah-ja 72Ah egy töltéssel. Ennél több energiát igénylő feladatokhoz újra kell tölteni vagy ki kell cserélni az akkumulátorokat.
*A használati idő az akkumulátoroktól, töltöttségi szinttől, a fű állapotától és a működési módtól függően változhat. A mobiltelefon töltése is befolyásolja az időt. A Z6 fűnyíró traktornak legalább 15 Ah van szüksége a működtetéséhez.
Z6 Zero Emissions

Már van EGO Power+ terméke? Regisztrálja a vásárlást követően 30 napon belül a kiterjesztett garanciáért.

Regisztrálja a terméket