LM2135E-SP

52cm vágószélességű, önjárós fűnyíró

  • 7,5 AH AKKUMULÁTORRAL ÉS GYORS AKKUMULÁTORTÖLTŐVEL
  • 384990
BR
344,990Ft
Share this product

Az LM2135E-SP fűnyíró nagy, 52 cm-es vágókapacitással rendelkezik, amely tökéletesen alkalmas nagyobb kertek és tágabb területek precíz megmunkálásához.

Az EGO Power + termékekre 30 napon belüli regisztráció esetén öt év kiterjesztett garanciát adunk. További részletekért olvassa el jótállási tájékoztatónkat.

Teljes leírás

Az LM2135E-SP fűnyíró nagy, 52 cm-es vágókapacitással rendelkezik, amely tökéletesen alkalmas nagyobb kertek és tágabb területek precíz megmunkálásához. Önjáró, az Ön kényelme érdekében élvezheti az automatikusan változtatható vágási sebesség előnyeit, hogy a munka csak gyerekjáték legyen. Hagyja a benzint a múltban, és élvezze a tisztább, csendesebb és biztonságosabb jövőt. Szettben is elérhető, akkumulátoros fűnyírónkat 7,5 Ah akkumulátorral és gyors töltővel kínáljuk, amely akár 1000 négyzetmétert is képes vágni egyetlen töltéssel, így a működési idővel kapcsolatos kérdés a múltban marad.

A hozzá kínált gyors töltő 60 perc alatt újratölti az akkumulátort, ami így a piacon a leggyorsabb. Az akkumulátor nélküli 26 kg-os súly (a 7,5 Ah akkumulátor súlya 2,9 kg) a polipropilén ház könnyű opciót nyújt a vágáshoz. A talajra nehezedő nyomás nem tesz kárt a gyepben, ráadásul könnyebben élvezheti mindennapjait kevesebb stressz és megterhelés mellett. A 6 vágási magasság állítással kiválaszthatja a kívánt magasságot és mulcsozhat, összegyűjthet (a 70 literes gyűjtőtáskába) vagy hátsó űrítéssel érheti el a kívánt gyep minőséget.


Kiegészítők is kaphatók: ABP2100D-E mulcsozó készlet 

Otthon felhasználás esetén gépeinkre 5 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!

Dokumentumok és letöltések

Már van EGO Power+ terméke? Regisztrálja a vásárlást követően 30 napon belül a kiterjesztett garanciáért.

Regisztrálja a terméket