LM1903E-SP

47cm vágószélességű, önjárós fűnyíró

  • 5,0 Ah akkumulátorral és gyorstöltővel
BR
288,990Ft
Share this product

Az egyedülálló, szabadalmaztatott 5,0Ah lítium-ion akkumulátorral az EGO Power + LM1903E-SP 47 cm-es önjáró fűnyíró egyetlen töltéssel akár 800 négyzetmétert is képes levágni.

Az EGO Power + termékekre 30 napon belüli regisztráció esetén öt év kiterjesztett garanciát adunk. További részletekért olvassa el jótállási tájékoztatónkat.

Teljes leírás

Az egyedülálló, szabadalmaztatott 5,0Ah lítium-ion akkumulátorral az EGO Power + LM1903E-SP 47 cm-es önjáró fűnyíró egyetlen töltéssel akár 800 négyzetmétert is képes levágni. Feltöltéskor, a gyorstöltő segítségével mindössze 40 perc alatt teljesen feltölt. Élvezheti a könnyű kezelhetőséget az LM1903E-SP segítségével. A 47 cm-es vágókapacitás és a nagy átmérőjű kerekek lehetővé teszik a szűk területekhez való hozzáférést és a fák közelében manőverezést, zökkenőmentes vágást biztosítva.

Az LM1900 vezeték nélküli fűnyírót úgy tervezték, hogy levegye a terhelést Önről, így ezzel a modellel a fűnyírás gyerekjáték akár lejtős területeken is. A műanyag ház könnyebb kezelhetőséget ad (25 kg akkumulátor nélkül), a 3 magasságban állítható fogantyú pedig további kényelmet nyújt. Ha klasszikus csíkos felületre vágyik, akkor hátsó görgős készlet is megvásárolható. Rögzítése egyszerű, finom vonalakat hozhat létre kertjében. Miután végzett tárolása és karbantartása nem igényel nehézséget. Egyszerűen hajtsa össze és tárolja függőlegesen, maximalizálva a helytakarékosságot.

Otthon felhasználás esetén gépeinkre 5 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!

Dokumentumok és letöltések

A hozzátartozó dokumentumok letöltése

Már van EGO Power+ terméke? Regisztrálja a vásárlást követően 30 napon belül a kiterjesztett garanciáért.

Regisztrálja a terméket