One tool, multiple options
OSA1000

Olíva rázógép tartozék

The easier way to collect your ripe olives. This attachment works at approximately 2000 strokes per minute, with the 10 replaceable carbon fibre fingers massaging the olives free. At 33cm long, but only 0.5cm in diameter, you can easily manoeuvre them into all the awkward spaces that an olive tree can produce. The durable and market tested gearbox, with integrated lubrication provides you with a simple maintenance solution.

Olvassa a teljes leírást lejjebb!

Ossza meg a terméket
BR Ft

Műszaki adatok

Show all

Full Product Description

Az olajbogyó betakarítása még soha nem volt ilyen egyszerű (vagy kielégítőbb!) Ha van egy maroknyi olajfája, akkor gyorsan és praktikusan betakaríthatja a gyümölcsöt. A könnyű, de masszív szénszálas rúddal felszerelt OSA1000 olajbogyó-rázó tartozék erős és rugalmas, és percenként 1780-2120 löketszámmal dolgozva, magabiztosan szüretel olajbogyót, bogyókat, cseresznyét, sőt még mandulát is. A készülék mindkét oldalán 5 rázó rúd található, amelyek együtt dolgoznak, hogy a gyümölcsöket lecsípjék az ágakról. Hatótávolsága 140 cm, így a magasabb ágakat is lefedheti, hogy biztosítsa a termés magas hozamát. Az olajbogyó-rázó készülék munkatartománya 33-53 cm, ami elég nagy távolságot biztosít ahhoz, hogy ágról ágra elvégezze a feladatot.

AZ EGO POWER+ TECHNOLÓGIA ELŐNYEI

 • AKKUMULÁTOR TELJESÍTMÉNY ÉS KOMPATIBILITÁS
  A szükséges teljesítmény biztosítása minden munkához. Az 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk a mérnöki tudomány csodája, amely minden szinten felülmúlja a versenytársakat, és a benzines ellenfeleit. Minden 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk képes bármelyik berendezéssel működni, így Önnek minden szerszámhoz és minden munkához lesz akkumulátora.
 • TARTÓSSÁG ÉS TELJESÍTMÉNY
  Piacvezető vállalatként és a Chervon-csoport részeként büszkék vagyunk irányvonalunkra, amelyek biztosítják, hogy termékeink a lehető legmagasabb színvonalúak legyenek. Annyira biztosak vagyunk szerszámaink minőségében és teljesítményében, hogy iparágvezető garanciát vállalunk a professzionális és háztartási felhasználók által vásárolt szerszámokra és akkumulátorokra.
 • KÖRNYEZETBARÁTSÁG
  Az EGO-nál a teljesítményen túl gondolkodunk. Szakértőink arra törekednek, hogy új eszközöket fejlesszenek egy jobb világ érdekében. Az EGO 56 V-os Íves Lítium akkumulátorai nem csak az üzemanyag-teljesítményt múlják felül, hanem a környezetet is kímélik. Segítsen elvezetni Európát egy akkumulátoros jövő felé, és kötelezze el magát az intelligensebb, környezetbarátabb munkák mellett.

BATTERY FEATURES

 • Akkumulátor, mint semelyik másik
  A maximális teljesítményre tervezve
  01 / 05
  Next
 • Külső akkumulátor elhelyezkedés
  Hűvösen tartja az akkumulátort a hosszan tartó erőhöz
  02 / 05
  Next
 • TELJESÍTMÉNYIRÁNYÍTÁSI RENDSZER
  Biztosítja a legjobb teljesítményt, erőt és üzemidőt
  03 / 05
  Next
 • EGYEDI „KEEP COOL”™ TECHNOLÓGIA
  Fenntartja a teljesítményt a túlmelegedés megakadályozásával
  04 / 05
  Next
 • Innovatív íves tervezés
  Csökkenti a hőmérsékletet az akkumulátorban
  05 / 05
  Start
A tisztább, halkabb, biztonságosabb jövőért.
Váltson akkumulátorra és ültessen egy fát egyszerre!