Fűkaszálás egyszerűen
ST1401E-ST

35CM VÁGÓSZÉLESSÉGŰ SZEGÉLYNYÍRÓ

 • Supplied with a
  2.5ah battery & standard charger

Ez a 35 cm-es akkumulátoros zsinórvágó készlet a Powerload™ technológiánkkal rendelkezik, amely egy gombnyomással automatikus zsinórcserét tesz lehetővé. A teleszkópos rúddal 165-183cm között állítható a hossza, a huroknyél pedig állítható az extra kényelem érdekében. A 2,5 Ah-s akkumulátorral és szabványos töltővel szállított termék akár 60 perces üzemidőt is lehetővé tesz, és 50 perc alatt feltölthető.

Olvassa a teljes leírást lejjebb!

Ossza meg a terméket

Műszaki adatok

Show all

Full Product Description

Az ST1401E-ST vonalvágó trimmer egyedülálló Powerload™ technológiával van felszerelve. A világ első önfelhúzós zsinórtrimmerének (EGO Power+ ST1510E) folytatásaként ez a modell még több választási lehetőséget kínál Önnek ebben a játéktérváltó technológiában. Teljesen újratölti a zsinórt kevesebb mint 10 másodperc alatt, mindenféle macera és frusztráció nélkül. A 35 cm-es vágási szélességgel és 2,4 mm-es zsinórátmérővel felszerelve együtt dolgoznak, hogy a munka végéig kitartsanak. A változtatható sebességbeállítások lehetővé teszik, hogy növelje a teljesítményt, ha különösen nehéz területen dolgozik, és a beépített ütközőfejnek köszönhetően szükség esetén pótolhatja a zsinórt. A kényelem érdekében a hurokmarkolat a munkastílusának megfelelően állítható, és optimális egyensúlyt és irányítást biztosít, a teleszkópos tengely pedig azt jelenti, hogy a magasság is állítható, hogy csökkentse a hajolgatást, és hosszú távon előnyös legyen az egészségre. Készlettermékként az ST1401E-ST sorköz-trimmer készletet 2,5 Ah-s akkumulátorral és szabványos töltővel szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy súlyát tekintve kellemesen meg fog lepődni. A csatlakoztatott akkumulátor nélkül a szerszám 3,4 kg (a behelyezett akkumulátorral együtt összesen 4,6 kg), és egy teljes feltöltéssel akár 60 percig is üzemel. A mellékelt szabványos töltő 50 perc alatt teljesen feltölti ezt az akkumulátort.

AZ EGO POWER+ TECHNOLÓGIA ELŐNYEI

 • AKKUMULÁTOR TELJESÍTMÉNY ÉS KOMPATIBILITÁS
  A szükséges teljesítmény biztosítása minden munkához. Az 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk a mérnöki tudomány csodája, amely minden szinten felülmúlja a versenytársakat, és a benzines ellenfeleit. Minden 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk képes bármelyik berendezéssel működni, így Önnek minden szerszámhoz és minden munkához lesz akkumulátora.
 • TARTÓSSÁG ÉS TELJESÍTMÉNY
  Piacvezető vállalatként és a Chervon-csoport részeként büszkék vagyunk irányvonalunkra, amelyek biztosítják, hogy termékeink a lehető legmagasabb színvonalúak legyenek. Annyira biztosak vagyunk szerszámaink minőségében és teljesítményében, hogy iparágvezető garanciát vállalunk a professzionális és háztartási felhasználók által vásárolt szerszámokra és akkumulátorokra.
 • KÖRNYEZETBARÁTSÁG
  Az EGO-nál a teljesítményen túl gondolkodunk. Szakértőink arra törekednek, hogy új eszközöket fejlesszenek egy jobb világ érdekében. Az EGO 56 V-os Íves Lítium akkumulátorai nem csak az üzemanyag-teljesítményt múlják felül, hanem a környezetet is kímélik. Segítsen elvezetni Európát egy akkumulátoros jövő felé, és kötelezze el magát az intelligensebb, környezetbarátabb munkák mellett.

BATTERY FEATURES

 • Akkumulátor, mint semelyik másik
  A maximális teljesítményre tervezve
  01 / 05
  Next
 • Külső akkumulátor elhelyezkedés
  Hűvösen tartja az akkumulátort a hosszan tartó erőhöz
  02 / 05
  Next
 • TELJESÍTMÉNYIRÁNYÍTÁSI RENDSZER
  Biztosítja a legjobb teljesítményt, erőt és üzemidőt
  03 / 05
  Next
 • EGYEDI „KEEP COOL”™ TECHNOLÓGIA
  Fenntartja a teljesítményt a túlmelegedés megakadályozásával
  04 / 05
  Next
 • Innovatív íves tervezés
  Csökkenti a hőmérsékletet az akkumulátorban
  05 / 05
  Start
A tisztább, halkabb, biztonságosabb jövőért.
Váltson akkumulátorra és ültessen egy fát egyszerre!