ST1301E-S

33CM VÁGÓSZÉLESSÉGŰ SZEGÉLYNYÍRÓ

  • 2,5 Ah akkumulátoral és normál töltővel szállítjuk
BR
120,990Ft
Ossza meg a terméket

ST1300E-S szegélyvágónk 2,5 Ah akkumulátorral és normál töltővel!

Az EGO Power + termékekre 30 napon belüli regisztráció esetén öt év kiterjesztett garanciát adunk. További részletekért olvassa el jótállási tájékoztatónkat.

Teljes leírás
Az EGO Power + ST1300E-S vezeték nélküli szegélyvágó, amely 33 cm vágási szélességű, tökéletesen alkalmas kisebb kertek számára, és a praktikus koppintófejjel felszerelve könnyen tud damilt cserélni akár munkavégzés közben is. A hatékony és nagy teljesítményű, szénkefe mentes motor hosszabb üzemidőt tesz lehetővé, és bármelyik EGO akkumulátorral működik. Bármekkora energiára van szüksége.

A motor lágy indítású funkciója hosszabb élettartamot és simább élményt ad a szerszám használatakor. A sebességszabályozás állandó sebességen történik, a kétfokozatú választóval tudja kiválasztani az Önnek megfelelő fordulatszámot. További jellemző a gyorsan állítható hurok fogantyú a kiegyensúlyozott és kényelmes működés érdekében, a szerszámhoz mellékelünk 2,0 mm-es nylon sodrott damilt. Az óramutató járásával megegyező forgási iránnyal képes vágni. A fűkasza fejhez műanyag védőburkolat van felszerelve, amely megvédi a felhasználóját használat közben szóródó törmeléktől.

Otthon felhasználás esetén gépeinkre 5 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!
Műszaki adatok
Feszültség56 V
Dokumentumok és letöltések

A hozzátartozó dokumentumok letöltése

Már van EGO Power+ terméke? Regisztrálja a vásárlást követően 30 napon belül a kiterjesztett garanciáért.

Regisztrálja a terméket