Fűkaszálás egyszerűen
ST1400E-ST

35CM VÁGÓSZÉLESSÉGŰ SZEGÉLYNYÍRÓ

 • Available as a kit

Az ST1400E-ST vonalvágó 35 cm-es vágási szélességgel és két sebességfokozatú beállítással rendelkezik, hogy úgy vágjon, ahogyan Önnek szüksége van rá. A zsinóradagoló a Powerload™ technológiánkkal rendelkezik a másodpercek alatt történő automatikus zsinórcsere érdekében. A teleszkópos tengely lehetővé teszi a bármilyen felhasználóhoz való igazítást, az állítható fogantyú pedig a gyepszegélyek szegélynyírásához.

Olvassa a teljes leírást lejjebb!

Ossza meg a terméket
BR 89,990Ft

Műszaki adatok

Show all

Full Product Description

Az EGO úttörő Powerload™ technológiája megoldja a zsinórcsere egyik legnagyobb frusztrációját, mivel automatikusan betölti a zsinórt a trimmelőfejbe. Csak fűzze be a zsinórt, nyomja meg a Powerload™ gombot, és hagyja, hogy a szerszám elvégezze a többit. 35 cm vágási szélességgel, 2,4 mm-es zsinórátmérővel és az óramutató járásával megegyező irányban vág az ST1400E-ST. A változtatható sebességbeállítások lehetővé teszik, hogy növelje a teljesítményt, ha különösen kemény foltot kezel, és a felszerelt ütközőfejnek köszönhetően szükség esetén pótolhatja a zsinórt. A kényelem érdekében a hurokmarkolat az Ön munkastílusának megfelelően állítható, és optimális egyensúlyt és irányítást biztosít, a teleszkópos tengely pedig azt jelenti, hogy a magasság is állítható, hogy csökkentse a hajolgatást, és hosszú távon előnyös legyen az egészségre. Ez a termék akkumulátor és töltő nélkül kerül forgalomba, így tökéletes, ha egyszerűen csak egy új EGO akkumulátoros szerszámmal szeretné bővíteni gyűjteményét. Minden akkumulátorunk minden termékünkhöz illik, így nem kell aggódnia amiatt, hogy meglévő akkumulátora nem kompatibilis. Súly szempontjából ez a szerszám a csatlakoztatott akkumulátor nélkül 3,4 kg - tehát attól függően, hogy melyik EGO akkumulátorral rendelkezik már, a teljes súlyt határozza meg.

AZ EGO POWER+ TECHNOLÓGIA ELŐNYEI

 • AKKUMULÁTOR TELJESÍTMÉNY ÉS KOMPATIBILITÁS
  A szükséges teljesítmény biztosítása minden munkához. Az 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk a mérnöki tudomány csodája, amely minden szinten felülmúlja a versenytársakat, és a benzines ellenfeleit. Minden 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk képes bármelyik berendezéssel működni, így Önnek minden szerszámhoz és minden munkához lesz akkumulátora.
 • TARTÓSSÁG ÉS TELJESÍTMÉNY
  Piacvezető vállalatként és a Chervon-csoport részeként büszkék vagyunk irányvonalunkra, amelyek biztosítják, hogy termékeink a lehető legmagasabb színvonalúak legyenek. Annyira biztosak vagyunk szerszámaink minőségében és teljesítményében, hogy iparágvezető garanciát vállalunk a professzionális és háztartási felhasználók által vásárolt szerszámokra és akkumulátorokra.
 • KÖRNYEZETBARÁTSÁG
  Az EGO-nál a teljesítményen túl gondolkodunk. Szakértőink arra törekednek, hogy új eszközöket fejlesszenek egy jobb világ érdekében. Az EGO 56 V-os Íves Lítium akkumulátorai nem csak az üzemanyag-teljesítményt múlják felül, hanem a környezetet is kímélik. Segítsen elvezetni Európát egy akkumulátoros jövő felé, és kötelezze el magát az intelligensebb, környezetbarátabb munkák mellett.

BATTERY FEATURES

 • Akkumulátor, mint semelyik másik
  A maximális teljesítményre tervezve
  01 / 05
  Next
 • Külső akkumulátor elhelyezkedés
  Hűvösen tartja az akkumulátort a hosszan tartó erőhöz
  02 / 05
  Next
 • TELJESÍTMÉNYIRÁNYÍTÁSI RENDSZER
  Biztosítja a legjobb teljesítményt, erőt és üzemidőt
  03 / 05
  Next
 • EGYEDI „KEEP COOL”™ TECHNOLÓGIA
  Fenntartja a teljesítményt a túlmelegedés megakadályozásával
  04 / 05
  Next
 • Innovatív íves tervezés
  Csökkenti a hőmérsékletet az akkumulátorban
  05 / 05
  Start
A tisztább, halkabb, biztonságosabb jövőért.
Váltson akkumulátorra és ültessen egy fát egyszerre!