Fűkaszálás egyszerűen
RTX2300

PROFESSZIONÁLIS-X ROTOCUT

Egymáson forgó két pengével van felszerelve, ez megakadályozza a szemcsék szórását. Használata előnyös lakott területeken, hotelek portáján és rongálásra érzékeny környezetben. A nehezen hozzáférhető helyeken is kiválóan használható.

Olvassa a teljes leírást lejjebb!

Ossza meg a terméket

Műszaki adatok

Show all

Full Product Description

Az EGO RTX2300 két egymáson forgó pengével van felszerelve, amely megakadályozza a törmelék szórását. Használata olyan helyeken előnyös, ahol vigyáznunk kell a körülöttünk lévő házak, berendezések épségére. Továbbá, a nehezen hozzáférhető helyeken is kiválóan használható.

Az alsó vágó penge csapágyra van rögzítve, amely nagyobb stabilitást biztosít. Tartós edzett pengékkel tiszta vágásokra lehet képes. Illessze össze az EGO multi-tool szegélyvágó adapterrel, vagy akármelyik EGO felsőmotoros fűkaszával. Elengedhetetlen kiegészítője lehet EGO arzenáljának.

Az RTX2300 Kompatibilis: STX3800, BCX3800, ST1530E, BC3800E, STA1500, BCA1200

Otthon felhasználás esetén gépeinkre 5 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!

AZ EGO POWER+ TECHNOLÓGIA ELŐNYEI

 • AKKUMULÁTOR TELJESÍTMÉNY ÉS KOMPATIBILITÁS
  A szükséges teljesítmény biztosítása minden munkához. Az 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk a mérnöki tudomány csodája, amely minden szinten felülmúlja a versenytársakat, és a benzines ellenfeleit. Minden 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk képes bármelyik berendezéssel működni, így Önnek minden szerszámhoz és minden munkához lesz akkumulátora.
 • TARTÓSSÁG ÉS TELJESÍTMÉNY
  Piacvezető vállalatként és a Chervon-csoport részeként büszkék vagyunk irányvonalunkra, amelyek biztosítják, hogy termékeink a lehető legmagasabb színvonalúak legyenek. Annyira biztosak vagyunk szerszámaink minőségében és teljesítményében, hogy iparágvezető garanciát vállalunk a professzionális és háztartási felhasználók által vásárolt szerszámokra és akkumulátorokra.
 • KÖRNYEZETBARÁTSÁG
  Az EGO-nál a teljesítményen túl gondolkodunk. Szakértőink arra törekednek, hogy új eszközöket fejlesszenek egy jobb világ érdekében. Az EGO 56 V-os Íves Lítium akkumulátorai nem csak az üzemanyag-teljesítményt múlják felül, hanem a környezetet is kímélik. Segítsen elvezetni Európát egy akkumulátoros jövő felé, és kötelezze el magát az intelligensebb, környezetbarátabb munkák mellett.

BATTERY FEATURES

 • Akkumulátor, mint semelyik másik
  A maximális teljesítményre tervezve
  01 / 05
  Next
 • Külső akkumulátor elhelyezkedés
  Hűvösen tartja az akkumulátort a hosszan tartó erőhöz
  02 / 05
  Next
 • TELJESÍTMÉNYIRÁNYÍTÁSI RENDSZER
  Biztosítja a legjobb teljesítményt, erőt és üzemidőt
  03 / 05
  Next
 • EGYEDI „KEEP COOL”™ TECHNOLÓGIA
  Fenntartja a teljesítményt a túlmelegedés megakadályozásával
  04 / 05
  Next
 • Innovatív íves tervezés
  Csökkenti a hőmérsékletet az akkumulátorban
  05 / 05
  Start
A tisztább, halkabb, biztonságosabb jövőért.
Váltson akkumulátorra és ültessen egy fát egyszerre!