BCX3800
Profi fűkasza
BR
162,990Ft

A gép sokoldalú, és a mellékelt fűkaszával vagy 3 élű acélpengével, valamint az RTX2300-al, amely egy másik szintre emeli berendezését. A damilt egy koppintó fejbe kell belefűzni, a damil vastagsága 2,4 mm, de lehet 3 mm is a makacsabb gazok eltávolításához. 

Az EGO Power + termékekre 30 napon belüli regisztráció esetén öt év kiterjesztett garanciát adunk. További részletekért olvassa el jótállási tájékoztatónkat.

Teljes leírás

Az EGO BCX3800 kemény megoldás, kemény talajra. A használat érdekében tökéletesen kiegyensúlyozott. Könnyű, mégis erős, a szénszálas hajtótengely az idő múlásával sem hajlik meg és nem veszíti el az alakját, a minimális rezgésszinten tartva a gépet használat közben. A gép sokoldalú, és a mellékelt fűkaszával vagy 3 élű acélpengével, valamint az RTX2300-al, amely egy másik szintre emeli berendezését. A damilt egy koppintó fejbe kell belefűzni, a damil vastagsága 2,4 mm, de lehet 3 mm is a makacsabb gazok eltávolításához. 

A háromoldalú acél penge (ABB1203) 30 cm vágási szélességű, mellyel közelebb kerülhet a nehezen elérhető területekhez, amelyek rendszeres fejfájást okoznak. Az eszköz változtatható sebességű ravasszal van felszerelve, hogy hatékony és biztonságos munkát végezhessen. A dobozban egy csipőtámasz (AHP1500) heveder is található, amely megakadályozza a ruházat sérülését vagy kopását használat közben. Az eszköz kompatibilis az Ego Power + hátizsákkal és a Pro-X hevederrel – így leveszi Önről a gép és az akkumulátor súlyát. 

Amikor a háromoldalú penge (vagy rotocut) között vált, ügyeljen arra, hogy olvassa el a kezelési útmutatót, vagy a szerszám megérkezésekor a dobozban található kézikönyvet. Fontos, hogy kövesse az utasításokat a biztonságos és helyes használat érdekében.

Profi felhasználás esetén gépeinkre 1 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!

Műszaki adatok
Vágó szélesség, három oldalú penge 30 cm
Vágószélesség, fűkasza 38 cm
Penge anyaga Three-sided reversible steel blade
ALAPJÁRAT 6000 rpm
Lágy indítás Igen
DAMIL ÁTMÉRŐJE 2.4 mm
DAMIL ADAGOLÁS Manual wind bump feed head
Két oldalú vágás Igen
Forgásirány Anti Clockwise
Fogantyú típusa Bike handle
Heveder Double Shoulder (harness not included)
TÖMEG AKKUMULÁTOR NÉLKÜL 6.5 kg
MOTOR TÍPUSA Szénkefe mentes
Kezelési letöltése Kezelési letöltése
Dokumentumok és letöltések

A hozzátartozó dokumentumok letöltése

Már van EGO Power+ terméke? Regisztrálja a vásárlást követően 30 napon belül a kiterjesztett garanciáért.

Regisztrálja a terméket