BC3800E

38cm vágószélességű fűkasza

BR
151,990Ft
Ossza meg a terméket

A BC3800E több lehetőséget kínál egyetlen eszközzel. A 38 cm-es fűkasza fej segít rendet tenni olyan helyeken, amelyekhez a fűnyíró nehezen fér hozzá: fatörzsek, virágágyások, bokrok és kerítések közelében, míg a 30 cm-es bozótvágó kés átvágja a sűrű növényzetet.

Az EGO Power + termékekre 30 napon belüli regisztráció esetén öt év kiterjesztett garanciát adunk. További részletekért olvassa el jótállási tájékoztatónkat.

Teljes leírás

A BC3800E több lehetőséget kínál egyetlen eszközzel. A 38 cm-es fűkasza fej segít rendet tenni olyan helyeken, amelyekhez a fűnyíró nehezen fér hozzá: fatörzsek, virágágyások, bokrok és kerítések közelében, míg a 30 cm-es bozótvágó kés átvágja a sűrű növényzetet. A BC3800 a rotocut pengével is használható, amely alkalmas kemény területek (pl: járda) körüli vágásokra. A kényelem mindig a legfontosabb szempont, ezért együtt kínáljuk az AP1500D kettős vállú hevederünket is, amely könnyedén hozzácsatlakoztatható az acél vázhoz. A hám további kiegészítője a csípő támasz, amely megvédeni Önt, amikor a szerszámot az oldalán támasztja.

A fűkasza fej 2,4 mm-es zsinórral van felszerelve, amely a gyors újratöltő fejbe táplálva lehetővé teszi a zsinór gyors cseréjét. Koppintófejes adagolás, csak egyszerűen koppintsa a földhöz a fejet a damil adagoláshoz. A vágópenge nagy szilárdságú, 3 élű penge, amely teljes vágási szélessége 30 cm.

Otthon felhasználás esetén gépeinkre 5 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!

Dokumentumok és letöltések

A hozzátartozó dokumentumok letöltése

Már van EGO Power+ terméke? Regisztrálja a vásárlást követően 30 napon belül a kiterjesztett garanciáért.

Regisztrálja a terméket