HT2411E

61cm-es Sövényvágó (Kit)

BR
134,990Ft
Share this product

Egyedülálló szabadalmaztatott íves Lítium akkumulátorunk, valamint a sima és csendes, szénkefe mentes motor és sebességszabályzó biztosítja, hogy minden szükséges energiát megkapjon - a benzinmotor rezgése, füstje és zaja nélkül.

Az EGO Power + termékekre 30 napon belüli regisztráció esetén öt év kiterjesztett garanciát adunk. További részletekért olvassa el jótállási tájékoztatónkat.

Teljes leírás

Az EGO Power + sövényvágó kiegyensúlyozott kialakítását és funkcióit úgy tervezték, hogy egy feltöltéssel lenyűgöző vágási élményt nyújtson Önnek. Küzdje le az előtte álló feladatokat az EGO Power + 61 cm-es sövényvágóval! Egyedülálló szabadalmaztatott íves Lítium akkumulátorunk, valamint a sima és csendes, szénkefe mentes motor és sebességszabályzó biztosítja, hogy minden szükséges energiát megkapjon - a benzinmotor rezgése, füstje és zaja nélkül.

A nagy, 61 cm-es pengehosszával minden egyes vágásnál több terhelést tud levenni Önről, ráadásul a 26 mm-es hézag és a 20 mm-es fogmélység megadja a  szükséges vágókapacitást. Lézervágott, gyémánt pengék, ami a tiszta és precíz vágás élményét adja. Az akkumulátor nélkül mindösszesen 3 kg tömegű, így könnyű és kényelmes kiegészítője lehet a meglévő EGO kollekciójának (az berendezés tömege az akkumulátor méretétől függ). Ezt az eszközt szettben is forgalmazzuk, amely egy 2,5Ah akkumulátort (a szerszám össztömege így 4,2 kg) és egy normál töltőt tartalmaz. Ha szeretné levenni a terhelést karjairól, akkor válassza a kompatibilis BH1001 háti hevederünkkel, amely tartalmaz egy hevedert és a hozzá tartozó adaptert.  

Otthon felhasználás esetén gépeinkre 5 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!

Dokumentumok és letöltések

A hozzátartozó dokumentumok letöltése

Már van EGO Power+ terméke? Regisztrálja a vásárlást követően 30 napon belül a kiterjesztett garanciáért.

Regisztrálja a terméket