HTX6500
65cm-es profi sövényvágó
BR
145,990Ft

A HTX6500 sövényvágónak 61 cm-es acél vágópengével rendelkezik, amely lézer vágott, gyémánt csiszolt. A penge végén egy élvédő van, amely megakadályozza, hogy a kerítés vagy fal kárt tegyen benne.

Az EGO Power + termékekre 30 napon belüli regisztráció esetén öt év kiterjesztett garanciát adunk. További részletekért olvassa el jótállási tájékoztatónkat.

Teljes leírás

A Profi HTX6500 vezeték nélküli sövényvágó mindennel fel van szerelve, amire szüksége van napról napra a tökéletes sövény eléréséhez. Egyedi fogantyúval és ravasszal kialakítva, amellyel könnyedén válthat a függőleges és a vízszintes vágás között – amellyel nap mint nap találkozik. A gépet kettős indító funkcióval látták el, így csak akkor működik, ha mindkét biztonsági ravaszt behúzza. A HTX6500 sövényvágónak 61 cm-es acél vágópengével rendelkezik, amely lézer vágott, gyémánt csiszolt. A penge végén egy élvédő van, amely megakadályozza, hogy a kerítés vagy fal kárt tegyen benne.

A benzines kerti gépek bizonyos kockázatokat jelenthetnek a felhasználók számára. Az EGO csendesebb, könnyebb, kevesebb rezgéssel és nulla füst kibocsátással rendelkezik, kedvezőbb Önhöz és a környezethez anélkül, hogy bármilyen teljesítményvesztést tapasztalna. A kényelem és az egészség terén nyújtott előnyök mellett az akkumulátorral működő berendezések alacsonyabb zajszinttel működnek, így használhatók olyan helyeken, ahol a benzinüzemű berendezések használata tiltott vagy kellemetlenségeket okoz pl: kora reggel az érzékeny területek, kórházak közelében, iskolák és egyéb zsúfolt vagy kényes területek környékén. 

Profi felhasználás esetén gépeinkre 1 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!

Műszaki adatok
Pengehossz 65 cm
Penge rés 33 mm
Penge fogmélysége 20 mm
ÜZEMIDŐ 4.0Ah 40 perc
ÜZEMIDŐ 5.0Ah 60 perc
ÜZEMIDŐ 7.5Ah 90 perc
Sebesség Egy sebességes
ALAPJÁRAT 3,600 spm
Penge típusa Lézervágott, gyémánt bevonatú pengék
Vágás Kettős cselekvés; kettős késélű vágás
Penge élvédő Igen
REZGÉS (M/S2) 3.2/3.9 M/S2
TÖMEG AKKUMULÁTOR NÉLKÜL 3.9 kg
MOTOR TÍPUSA Szénkefe mentes
Kezelési letöltése Kezelési letöltése
Dokumentumok és letöltések

A hozzátartozó dokumentumok letöltése

Már van EGO Power+ terméke? Regisztrálja a vásárlást követően 30 napon belül a kiterjesztett garanciáért.

Regisztrálja a terméket