HTX6500

65cm-es profi sövényvágó

BR
163,990Ft
Ossza meg a terméket

A HTX6500 sövényvágónak 61 cm-es acél vágópengével rendelkezik, amely lézer vágott, gyémánt csiszolt. A penge végén egy élvédő van, amely megakadályozza, hogy a kerítés vagy fal kárt tegyen benne.

Az EGO Power + termékekre 30 napon belüli regisztráció esetén öt év kiterjesztett garanciát adunk. További részletekért olvassa el jótállási tájékoztatónkat.

Teljes leírás
A Profi HTX6500 vezeték nélküli sövényvágó mindennel fel van szerelve, amire szüksége van napról napra a tökéletes sövény eléréséhez. Egyedi fogantyúval és ravasszal kialakítva, amellyel könnyedén válthat a függőleges és a vízszintes vágás között – amellyel nap mint nap találkozik. A gépet kettős indító funkcióval látták el, így csak akkor működik, ha mindkét biztonsági ravaszt behúzza. A HTX6500 sövényvágónak 61 cm-es acél vágópengével rendelkezik, amely lézer vágott, gyémánt csiszolt. A penge végén egy élvédő van, amely megakadályozza, hogy a kerítés vagy fal kárt tegyen benne.

A benzines kerti gépek bizonyos kockázatokat jelenthetnek a felhasználók számára. Az EGO csendesebb, könnyebb, kevesebb rezgéssel és nulla füst kibocsátással rendelkezik, kedvezőbb Önhöz és a környezethez anélkül, hogy bármilyen teljesítményvesztést tapasztalna. A kényelem és az egészség terén nyújtott előnyök mellett az akkumulátorral működő berendezések alacsonyabb zajszinttel működnek, így használhatók olyan helyeken, ahol a benzinüzemű berendezések használata tiltott vagy kellemetlenségeket okoz pl: kora reggel az érzékeny területek, kórházak közelében, iskolák és egyéb zsúfolt vagy kényes területek környékén. 

Profi felhasználás esetén gépeinkre 1 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!
Műszaki adatok
Feszültség56 V
Dokumentumok és letöltések

A hozzátartozó dokumentumok letöltése

Már van EGO Power+ terméke? Regisztrálja a vásárlást követően 30 napon belül a kiterjesztett garanciáért.

Regisztrálja a terméket