KIVÁLÓ HORDOZHATÓSÁG, INTELLIGENS ÉS INNOVATÍV TECHNOLÓGIA A MINDENNAPOKHOZ
FN1800E

45CM-ES KÖDKÉPZŐ VENTILÁTOR

Az 50 m2-es hűtési kapacitással, két párásítási móddal, öt választhatü sebességgel. A szabványos EGO 50 cm-es ventilátor dupla légáramlásával az Power+ 45 cm-es párásító ventilátor ideális bel- és kültéri környezet hűtésére.

Olvassa a teljes leírást lejjebb!

Ossza meg a terméket
BR Ft

Műszaki adatok

Show all

Full Product Description

Az EGO Power+ 45 cm-es párásító ventilátor nélkülözhetetlen eszköz meleg körülmények között.
A két párásítási móddal kiegészítve: szakaszos és folyamatos, öt sebességbeállítás 700 l/s és 2350 l/s, az EGO Power+ 45 cm-es párásító ventilátor lenyűgöző, 50 m2 hűtési kapacitással rendelkezik. A minimális, mindössze 68 dB-es zajszinttel és akár 60 órás üzemidővel (5,0 Ah-s akkumulátorral) 1-es sebességen, ez a ventilátor alkalmas
beltéri és kültéri hűtésre egyaránt.
Könnyű súlyának és fejlett hordozható funkcióinak köszönhetően ideális forró munkakörülményekhez, sporteseményekhez, kempingezéshez és grillezéshez.

AZ EGO POWER+ TECHNOLÓGIA ELŐNYEI

 • AKKUMULÁTOR TELJESÍTMÉNY ÉS KOMPATIBILITÁS
  A szükséges teljesítmény biztosítása minden munkához. Az 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk a mérnöki tudomány csodája, amely minden szinten felülmúlja a versenytársakat, és a benzines ellenfeleit. Minden 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk képes bármelyik berendezéssel működni, így Önnek minden szerszámhoz és minden munkához lesz akkumulátora.
 • TARTÓSSÁG ÉS TELJESÍTMÉNY
  Piacvezető vállalatként és a Chervon-csoport részeként büszkék vagyunk irányvonalunkra, amelyek biztosítják, hogy termékeink a lehető legmagasabb színvonalúak legyenek. Annyira biztosak vagyunk szerszámaink minőségében és teljesítményében, hogy iparágvezető garanciát vállalunk a professzionális és háztartási felhasználók által vásárolt szerszámokra és akkumulátorokra.
 • KÖRNYEZETBARÁTSÁG
  Az EGO-nál a teljesítményen túl gondolkodunk. Szakértőink arra törekednek, hogy új eszközöket fejlesszenek egy jobb világ érdekében. Az EGO 56 V-os Íves Lítium akkumulátorai nem csak az üzemanyag-teljesítményt múlják felül, hanem a környezetet is kímélik. Segítsen elvezetni Európát egy akkumulátoros jövő felé, és kötelezze el magát az intelligensebb, környezetbarátabb munkák mellett.

BATTERY FEATURES

 • Akkumulátor, mint semelyik másik
  A maximális teljesítményre tervezve
  01 / 05
  Next
 • Külső akkumulátor elhelyezkedés
  Hűvösen tartja az akkumulátort a hosszan tartó erőhöz
  02 / 05
  Next
 • TELJESÍTMÉNYIRÁNYÍTÁSI RENDSZER
  Biztosítja a legjobb teljesítményt, erőt és üzemidőt
  03 / 05
  Next
 • EGYEDI „KEEP COOL”™ TECHNOLÓGIA
  Fenntartja a teljesítményt a túlmelegedés megakadályozásával
  04 / 05
  Next
 • Innovatív íves tervezés
  Csökkenti a hőmérsékletet az akkumulátorban
  05 / 05
  Start
A tisztább, halkabb, biztonságosabb jövőért.
Váltson akkumulátorra és ültessen egy fát egyszerre!