KIVÁLÓ HORDOZHATÓSÁG, INTELLIGENS ÉS INNOVATÍV TECHNOLÓGIA A MINDENNAPOKHOZ
LT1000E

Hordozható területi fény

Az öt fényerő-beállítással, összecsukható panelekkel, egyszerű szállítással és tárolással kiegészítve az EGO Power+ hordozható munkalámpa a hangulatvilágítástól a munkavégzésig mindenre alkalmas.

Olvassa a teljes leírást lejjebb!

Ossza meg a terméket
BR Ft

Műszaki adatok

Show all

Full Product Description

Akár 10 000 lumenig állítható teljesítményével az EGO Power+ hordozható munkalámpa a világ legerősebb vezeték nélküli kültéri világítása.
Öt fényerő-beállítással testreszabhatja a fényerőt, és a maximális teljesítmény elérése érdekében állítsa be a legerősebb módot. Az összecsukható panelek 360 fokos megvilágítást tesznek lehetővé. A területi lámpa szállítása és tárolása egyszerű, a kompakt kialakításnak és az integrált fogantyúnak köszönhetően. Töltse készülékét
útközben a beépített USB A porttal. Ez a sokoldalú eszköz tökéletes környezeti hangulatvilágításhoz, feladatmegvilágításhoz és nagy területek megvilágításához.

AZ EGO POWER+ TECHNOLÓGIA ELŐNYEI

 • AKKUMULÁTOR TELJESÍTMÉNY ÉS KOMPATIBILITÁS
  A szükséges teljesítmény biztosítása minden munkához. Az 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk a mérnöki tudomány csodája, amely minden szinten felülmúlja a versenytársakat, és a benzines ellenfeleit. Minden 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk képes bármelyik berendezéssel működni, így Önnek minden szerszámhoz és minden munkához lesz akkumulátora.
 • TARTÓSSÁG ÉS TELJESÍTMÉNY
  Piacvezető vállalatként és a Chervon-csoport részeként büszkék vagyunk irányvonalunkra, amelyek biztosítják, hogy termékeink a lehető legmagasabb színvonalúak legyenek. Annyira biztosak vagyunk szerszámaink minőségében és teljesítményében, hogy iparágvezető garanciát vállalunk a professzionális és háztartási felhasználók által vásárolt szerszámokra és akkumulátorokra.
 • KÖRNYEZETBARÁTSÁG
  Az EGO-nál a teljesítményen túl gondolkodunk. Szakértőink arra törekednek, hogy új eszközöket fejlesszenek egy jobb világ érdekében. Az EGO 56 V-os Íves Lítium akkumulátorai nem csak az üzemanyag-teljesítményt múlják felül, hanem a környezetet is kímélik. Segítsen elvezetni Európát egy akkumulátoros jövő felé, és kötelezze el magát az intelligensebb, környezetbarátabb munkák mellett.

BATTERY FEATURES

 • Akkumulátor, mint semelyik másik
  A maximális teljesítményre tervezve
  01 / 05
  Next
 • Külső akkumulátor elhelyezkedés
  Hűvösen tartja az akkumulátort a hosszan tartó erőhöz
  02 / 05
  Next
 • TELJESÍTMÉNYIRÁNYÍTÁSI RENDSZER
  Biztosítja a legjobb teljesítményt, erőt és üzemidőt
  03 / 05
  Next
 • EGYEDI „KEEP COOL”™ TECHNOLÓGIA
  Fenntartja a teljesítményt a túlmelegedés megakadályozásával
  04 / 05
  Next
 • Innovatív íves tervezés
  Csökkenti a hőmérsékletet az akkumulátorban
  05 / 05
  Start
A tisztább, halkabb, biztonságosabb jövőért.
Váltson akkumulátorra és ültessen egy fát egyszerre!