KIVÁLÓ HORDOZHATÓSÁG, INTELLIGENS ÉS INNOVATÍV TECHNOLÓGIA A MINDENNAPOKHOZ
PAD1501E

Nexus Escape 150W Szett

Vigye magával az erőt, bárhová is tart. A Nexus Escape Power Inverterünk 250 V-os váltóáramú aljzatot, valamint 2 USB-portot biztosít az elektromos berendezések töltéséhez/használatához. Elég kicsi ahhoz, hogy hátizsákban vigye vagy sátorban tárolja. A szett egy 2,5 Ah-s akkumulátort és normál töltőt tartalmaz.

Olvassa a teljes leírást lejjebb!

Ossza meg a terméket
BR Ft

Műszaki adatok

Show all

Full Product Description

Használja ki az EGO íves lítium akkumulátor technológiájának páratlan erejét az EGO Power+ Nexus Escape segítségével. Bármilyen EGO akkumulátorral kompatibilis, a Nexus Escape áramellátást biztosít, ahol csak szüksége van rá, amikor csak szüksége van rá. A 240 V-os váltóáramú aljzattal és 2 USB-porttal ellenálló Nexus Escape rugalmas tápellátást biztosít mobiltelefonok, laptopok, kamerák, lámpák és egyéb elektromos eszközök töltéséhez, akár 150 watt teljesítményig. Ideális kempingezéshez, strandozáshoz, fesztiválokhoz vagy csak otthoni használatra, a Nexus Escape könnyű és elég kicsi ahhoz, hogy hátizsákban vigye vagy sátorban tárolja. Az EGO Power+ Nexus Escape egy 42 hüvelykes televíziót akár tíz órán keresztül is működtethet, 27 mobiltelefont vagy 5 laptopot tölthet, így minden szükséges energiát képes leadni, amikor szüksége van rá. (7,5 Ah-s akkumulátorra épül)

AZ EGO POWER+ TECHNOLÓGIA ELŐNYEI

 • AKKUMULÁTOR TELJESÍTMÉNY ÉS KOMPATIBILITÁS
  A szükséges teljesítmény biztosítása minden munkához. Az 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk a mérnöki tudomány csodája, amely minden szinten felülmúlja a versenytársakat, és a benzines ellenfeleit. Minden 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk képes bármelyik berendezéssel működni, így Önnek minden szerszámhoz és minden munkához lesz akkumulátora.
 • TARTÓSSÁG ÉS TELJESÍTMÉNY
  Piacvezető vállalatként és a Chervon-csoport részeként büszkék vagyunk irányvonalunkra, amelyek biztosítják, hogy termékeink a lehető legmagasabb színvonalúak legyenek. Annyira biztosak vagyunk szerszámaink minőségében és teljesítményében, hogy iparágvezető garanciát vállalunk a professzionális és háztartási felhasználók által vásárolt szerszámokra és akkumulátorokra.
 • KÖRNYEZETBARÁTSÁG
  Az EGO-nál a teljesítményen túl gondolkodunk. Szakértőink arra törekednek, hogy új eszközöket fejlesszenek egy jobb világ érdekében. Az EGO 56 V-os Íves Lítium akkumulátorai nem csak az üzemanyag-teljesítményt múlják felül, hanem a környezetet is kímélik. Segítsen elvezetni Európát egy akkumulátoros jövő felé, és kötelezze el magát az intelligensebb, környezetbarátabb munkák mellett.

BATTERY FEATURES

 • Akkumulátor, mint semelyik másik
  A maximális teljesítményre tervezve
  01 / 05
  Next
 • Külső akkumulátor elhelyezkedés
  Hűvösen tartja az akkumulátort a hosszan tartó erőhöz
  02 / 05
  Next
 • TELJESÍTMÉNYIRÁNYÍTÁSI RENDSZER
  Biztosítja a legjobb teljesítményt, erőt és üzemidőt
  03 / 05
  Next
 • EGYEDI „KEEP COOL”™ TECHNOLÓGIA
  Fenntartja a teljesítményt a túlmelegedés megakadályozásával
  04 / 05
  Next
 • Innovatív íves tervezés
  Csökkenti a hőmérsékletet az akkumulátorban
  05 / 05
  Start
A tisztább, halkabb, biztonságosabb jövőért.
Váltson akkumulátorra és ültessen egy fát egyszerre!