A MEGFELELŐ ERŐ MINDEN MUNKÁHOZ
PAD1500E

Nexus Escape Power Invertor (Bare)

 • Szettben is elérhető!

EGO Power+ Nexus Escape lehetővé teszi egyedülálló szabadalmaztatott ív lítium akkumulátoros technológia teljesítményének kiaknázását, amikor Önnek csak szüksége van rá.

Olvassa a teljes leírást lejjebb!

Ossza meg a terméket

Full Product Description

A 2021-ben új EGO Power+ Nexus Escape lehetővé teszi egyedülálló szabadalmaztatott ív lítium akkumulátoros technológia teljesítményének kiaknázását, amikor Önnek csak szüksége van rá. A kemény kialakítású Nexus Escape Power Inverter egy 240 V -os hálózati aljzattal van felszerelve, valamint két USB -porttal, amelyek lehetővé teszik a mobiltelefonok, laptopok, fényképezőgépek, lámpák és egyéb elektromos eszközök töltését, legfeljebb 150 watt teljesítményig.

Könnyű és kicsi, akár a hátizsákban is elfér a Nexus Escape, szükség esetén kéznél legyen az erő egy hordozható energia formájában, ha túrázni, kempingezni, strandolni szeretne, fesztiválozik vagy akár csak otthon van. A 42 colos televízió akár tíz órán keresztül történő működtetésével, 27 mobiltelefon vagy 5 laptop*töltésével az EGO Power+ Nexus Escape minden szükséges energiát képes elhozni, amikor szüksége van rá.

*A 7.5Ah BA4200T akkumulátorral működtetve.

Otthon felhasználás esetén gépeinkre 5 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!

AZ EGO POWER+ TECHNOLÓGIA ELŐNYEI

 • AKKUMULÁTOR TELJESÍTMÉNY ÉS KOMPATIBILITÁS
  A szükséges teljesítmény biztosítása minden munkához. Az 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk a mérnöki tudomány csodája, amely minden szinten felülmúlja a versenytársakat, és a benzines ellenfeleit. Minden 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk képes bármelyik berendezéssel működni, így Önnek minden szerszámhoz és minden munkához lesz akkumulátora.
 • TARTÓSSÁG ÉS TELJESÍTMÉNY
  Piacvezető vállalatként és a Chervon-csoport részeként büszkék vagyunk irányvonalunkra, amelyek biztosítják, hogy termékeink a lehető legmagasabb színvonalúak legyenek. Annyira biztosak vagyunk szerszámaink minőségében és teljesítményében, hogy iparágvezető garanciát vállalunk a professzionális és háztartási felhasználók által vásárolt szerszámokra és akkumulátorokra.
 • KÖRNYEZETBARÁTSÁG
  Az EGO-nál a teljesítményen túl gondolkodunk. Szakértőink arra törekednek, hogy új eszközöket fejlesszenek egy jobb világ érdekében. Az EGO 56 V-os Íves Lítium akkumulátorai nem csak az üzemanyag-teljesítményt múlják felül, hanem a környezetet is kímélik. Segítsen elvezetni Európát egy akkumulátoros jövő felé, és kötelezze el magát az intelligensebb, környezetbarátabb munkák mellett.

BATTERY FEATURES

 • Akkumulátor, mint semelyik másik
  A maximális teljesítményre tervezve
  01 / 05
  Next
 • Külső akkumulátor elhelyezkedés
  Hűvösen tartja az akkumulátort a hosszan tartó erőhöz
  02 / 05
  Next
 • TELJESÍTMÉNYIRÁNYÍTÁSI RENDSZER
  Biztosítja a legjobb teljesítményt, erőt és üzemidőt
  03 / 05
  Next
 • EGYEDI „KEEP COOL”™ TECHNOLÓGIA
  Fenntartja a teljesítményt a túlmelegedés megakadályozásával
  04 / 05
  Next
 • Innovatív íves tervezés
  Csökkenti a hőmérsékletet az akkumulátorban
  05 / 05
  Start
A tisztább, halkabb, biztonságosabb jövőért.
Váltson akkumulátorra és ültessen egy fát egyszerre!