BA1400T

2,5 AH-S AKKUMULÁTOR

  • Keep Cool technológia
BR
54,990Ft
Ossza meg a terméket

Az EGO power plus egyedi íves kialakításának köszönhetően jobban eloszlatják a hőt használatkor. A szabadalmaztatott 56V-os akkumulátor a legerősebb a piacon, megelőzve 40V-os ellenfeleit.

Az EGO Power + termékekre 30 napon belüli regisztráció esetén öt év kiterjesztett garanciát adunk. További részletekért olvassa el jótállási tájékoztatónkat.

Teljes leírás
Az EGO power plus egyedi íves kialakításának köszönhetően jobban eloszlatják a hőt használatkor. A szabadalmaztatott 56V-os akkumulátor a legerősebb a piacon, megelőzve 40V-os ellenfeleit. A keep cool technológiának köszönhetően az akkumulátor cellák nem melegednek túl, tehát hosszabb működést és élettartamot biztosítanak Önnek munkavégzés közben! A megfelelő energiaszabályozási rendszer megvédi az akkumulátort a külső kíméletlen hatásoktól pl: hőmérséklettől.

A LED jelzővel könnyedén követheti az akkumulátor töltöttségi szintjét munka közben, a gyorstöltővel 30 perc alatt képes újra munkába lendülni, az akkumulátor lemerülése esetén (normál töltővel a töltés körülbelül 50-60 percet vesz igénybe). Az akkumulátor minden EGO power plus berendezéssel kompatibilis, biztosítva ezzel a rugalmasságot. A 2,5 Ah akkumulátort elsősorban láncfűrészhez, fűkaszákhoz és szegélynyírókhoz, sövényvágókhoz és lombfúvókhoz ajánljuk. Fedezze fel a benzinen túli erőt!

Otthon felhasználás esetén gépeinkre 5 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!
Műszaki adatok
Feszültség56 V
Max. Continuous Discharge Current (A)20 A
Battery Capacity2.5 Ah
Battery Energy140 W
Dokumentumok és letöltések

Már van EGO Power+ terméke? Regisztrálja a vásárlást követően 30 napon belül a kiterjesztett garanciáért.

Regisztrálja a terméket