BA1400T
2,5 Ah-s akkumulátor
  • Keep Cool technológia
BR
50,990Ft

Az EGO power plus egyedi íves kialakításának köszönhetően jobban eloszlatják a hőt használatkor. A szabadalmaztatott 56V-os akkumulátor a legerősebb a piacon, megelőzve 40V-os ellenfeleit.

Az EGO Power + termékekre 30 napon belüli regisztráció esetén öt év kiterjesztett garanciát adunk. További részletekért olvassa el jótállási tájékoztatónkat.

Teljes leírás

Az EGO power plus egyedi íves kialakításának köszönhetően jobban eloszlatják a hőt használatkor. A szabadalmaztatott 56V-os akkumulátor a legerősebb a piacon, megelőzve 40V-os ellenfeleit. A keep cool technológiának köszönhetően az akkumulátor cellák nem melegednek túl, tehát hosszabb működést és élettartamot biztosítanak Önnek munkavégzés közben! A megfelelő energiaszabályozási rendszer megvédi az akkumulátort a külső kíméletlen hatásoktól pl: hőmérséklettől.

A LED jelzővel könnyedén követheti az akkumulátor töltöttségi szintjét munka közben, a gyorstöltővel 30 perc alatt képes újra munkába lendülni, az akkumulátor lemerülése esetén (normál töltővel a töltés körülbelül 50-60 percet vesz igénybe). Az akkumulátor minden EGO power plus berendezéssel kompatibilis, biztosítva ezzel a rugalmasságot. A 2,5 Ah akkumulátort elsősorban láncfűrészhez, fűkaszákhoz és szegélynyírókhoz, sövényvágókhoz és lombfúvókhoz ajánljuk. Fedezze fel a benzinen túli erőt!

 Otthon felhasználás esetén gépeinkre 5 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!

 

Műszaki adatok
KAPACITÁS 2.5 Ah
KAPACITÁS 140 Wh
TÖLTÉSI IDŐ (GYORS) 30 mins
TÖLTÉSI IDŐ (SIMA) 50 mins
TÖMEG 1.2 kg
Kezelési letöltése Kezelési letöltése
Biztonsági útmutatú letöltése Biztonsági útmutatú letöltése
Dokumentumok és letöltések

Már van EGO Power+ terméke? Regisztrálja a vásárlást követően 30 napon belül a kiterjesztett garanciáért.

Regisztrálja a terméket