BA2800T

5 Ah-s akkumulátor

  • Keep Cool technology
BR
103,990Ft
Share this product

EGO power plus 5,0 Ah 56V-os íves lítium-ion akkumulátora a jelenlegi legerősebb a piacon! Elsősorban az 5,0 Ah akkumulátorunkat főleg fűnyírókhoz, és olyan gépekhez ajánljuk ahol a munkavégzés közben nem erőltető az akkumulátor tömege.

Az EGO Power + termékekre 30 napon belüli regisztráció esetén öt év kiterjesztett garanciát adunk. További részletekért olvassa el jótállási tájékoztatónkat.

Teljes leírás

EGO power plus 5,0 Ah 56V-os íves lítium-ion akkumulátora a jelenlegi legerősebb a piacon! Elsősorban az 5,0 Ah akkumulátorunkat főleg fűnyírókhoz, és olyan gépekhez ajánljuk ahol a munkavégzés közben nem erőltető az akkumulátor tömege. A Keep Cool technológia segít fűteni az akkumulátor cellákat, ennek érdekében lett kialakítva íves formában az akkumulátor. A környezeti hatásoktól a szabályzó óvja meg az akkumulátort, így nem kapcsol ki lemerülés előtt. 

A LED-es kijelzővel tudja követni az akkumulátor töltöttségi szintjét munka közben. Normál töltővel 100 perc a töltési idő, gyors töltővel 40-45 perc, így hamarabb visszatérhet a munkához, és hamarabb is végezhet. EGO power plus akkumulátoraink minden géppel kompatibilisek, bármelyik géphez tudja használni!

Otthon felhasználás esetén gépeinkre 5 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!

Dokumentumok és letöltések

Már van EGO Power+ terméke? Regisztrálja a vásárlást követően 30 napon belül a kiterjesztett garanciáért.

Regisztrálja a terméket