A MEGFELELŐ ERŐ MINDEN MUNKÁHOZ
BA2800T

5 AH-S AKKUMULÁTOR

 • Keep Cool technology

EGO power plus 5,0 Ah 56V-os íves lítium-ion akkumulátora a jelenlegi legerősebb a piacon! Elsősorban az 5,0 Ah akkumulátorunkat főleg fűnyírókhoz, és olyan gépekhez ajánljuk ahol a munkavégzés közben nem erőltető az akkumulátor tömege.

Olvassa a teljes leírást lejjebb!

Ossza meg a terméket

Műszaki adatok

Feszültség56 V
Max. Continuous Discharge Current (A)40 A
Battery Capacity5 Ah
Battery Energy280 W
Show all

Full Product Description

EGO power plus 5,0 Ah 56V-os íves lítium-ion akkumulátora a jelenlegi legerősebb a piacon! Elsősorban az 5,0 Ah akkumulátorunkat főleg fűnyírókhoz, és olyan gépekhez ajánljuk ahol a munkavégzés közben nem erőltető az akkumulátor tömege. A Keep Cool technológia segít fűteni az akkumulátor cellákat, ennek érdekében lett kialakítva íves formában az akkumulátor. A környezeti hatásoktól a szabályzó óvja meg az akkumulátort, így nem kapcsol ki lemerülés előtt.

A LED-es kijelzővel tudja követni az akkumulátor töltöttségi szintjét munka közben. Normál töltővel 100 perc a töltési idő, gyors töltővel 40-45 perc, így hamarabb visszatérhet a munkához, és hamarabb is végezhet. EGO power plus akkumulátoraink minden géppel kompatibilisek, bármelyik géphez tudja használni!

Otthon felhasználás esetén gépeinkre 5 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!

AZ EGO POWER+ TECHNOLÓGIA ELŐNYEI

 • AKKUMULÁTOR TELJESÍTMÉNY ÉS KOMPATIBILITÁS
  A szükséges teljesítmény biztosítása minden munkához. Az 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk a mérnöki tudomány csodája, amely minden szinten felülmúlja a versenytársakat, és a benzines ellenfeleit. Minden 56 V-os Íves Lítium akkumulátorunk képes bármelyik berendezéssel működni, így Önnek minden szerszámhoz és minden munkához lesz akkumulátora.
 • TARTÓSSÁG ÉS TELJESÍTMÉNY
  Piacvezető vállalatként és a Chervon-csoport részeként büszkék vagyunk irányvonalunkra, amelyek biztosítják, hogy termékeink a lehető legmagasabb színvonalúak legyenek. Annyira biztosak vagyunk szerszámaink minőségében és teljesítményében, hogy iparágvezető garanciát vállalunk a professzionális és háztartási felhasználók által vásárolt szerszámokra és akkumulátorokra.
 • KÖRNYEZETBARÁTSÁG
  Az EGO-nál a teljesítményen túl gondolkodunk. Szakértőink arra törekednek, hogy új eszközöket fejlesszenek egy jobb világ érdekében. Az EGO 56 V-os Íves Lítium akkumulátorai nem csak az üzemanyag-teljesítményt múlják felül, hanem a környezetet is kímélik. Segítsen elvezetni Európát egy akkumulátoros jövő felé, és kötelezze el magát az intelligensebb, környezetbarátabb munkák mellett.

BATTERY FEATURES

 • Akkumulátor, mint semelyik másik
  A maximális teljesítményre tervezve
  01 / 05
  Next
 • Külső akkumulátor elhelyezkedés
  Hűvösen tartja az akkumulátort a hosszan tartó erőhöz
  02 / 05
  Next
 • TELJESÍTMÉNYIRÁNYÍTÁSI RENDSZER
  Biztosítja a legjobb teljesítményt, erőt és üzemidőt
  03 / 05
  Next
 • EGYEDI „KEEP COOL”™ TECHNOLÓGIA
  Fenntartja a teljesítményt a túlmelegedés megakadályozásával
  04 / 05
  Next
 • Innovatív íves tervezés
  Csökkenti a hőmérsékletet az akkumulátorban
  05 / 05
  Start
A tisztább, halkabb, biztonságosabb jövőért.
Váltson akkumulátorra és ültessen egy fát egyszerre!