BA2240T

4,0Ah Akkumulátor

  • Keep Cool technológia
BR
82,990Ft
Share this product

A BA2240T az EGO power plus második legnagyobb akkumulátora 4,0 Ah-val. Szabadalmaztatott 56 V -os lítium-ion technológiával és íves kialakítással a megfelelő hűtés érdekében.

Az EGO Power + termékekre 30 napon belüli regisztráció esetén öt év kiterjesztett garanciát adunk. További részletekért olvassa el jótállási tájékoztatónkat.

Teljes leírás

A BA2240T az EGO power plus második legnagyobb akkumulátora 4,0 Ah-val. Szabadalmaztatott 56 V -os lítium-ion technológiával és íves kialakítással a megfelelő hűtés érdekében. A Keep Cool technológiának köszönhetően a cellák fala közvetlen érintkezik a külső levegővel, így hűlésük könnyebb és egyenletesebb mint más, belső akkumulátorok esetén. 

A 4,0 Ah akkumulátor minden EGO Power+ berendezéssel használható, rugalmasságot biztosítva a használattól függően. Ennek az akkumulátornak az újratöltési ideje normál töltővel 80 perc, gyorstöltővel 30 percet vesz igénybe, így hamarabb visszatérhet a munkához. Nincs szüksége többet berántóra, 0 káros anyag kibocsátással és alacsony rezgésszinttel az Ön egészsége megőrzésének érdekében.

Töltési idő: 
- 80 perc hagyományos töltővel,
- 30 perc gyors töltővel.

Otthon felhasználás esetén gépeinkre 5 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!

Dokumentumok és letöltések

A hozzátartozó dokumentumok letöltése

Már van EGO Power+ terméke? Regisztrálja a vásárlást követően 30 napon belül a kiterjesztett garanciáért.

Regisztrálja a terméket