Az EGO egy innovációra épülő vállalkozás. Az 1993-ban alapított nemzetközi vállalat részeként az első napoktól kezdve feszegettük  a vezeték nélküli technológia határait. Ma a világ egyik legnagyobb szerszámgyártója vagyunk, évente több mint 10 millió darab terméket gyártunk, és világszerte 65 országban értékesítjük azokat.

A benzines erőforrások
minden ereje benzin nélkül

A világ gyorsan változik. Az egész társadalom távolodik a fosszilis üzemanyagoktól és tisztább, zöldebb energiát vesz igénybe. Ezért gondoljuk, hogy itt az ideje egy új, okosabb energiaellátási módnak a kertészeti és parkosítási feladatok elvégzéséhez.

Az EGO Power + benzinhez illő energiát nyújt, zaj, zavar és füst nélkül. Az EGO iparágban vezető Íves Lithium 56v akkumulátortechnológiája új szintű teljesítményt nyújt, így megbízható energiát nyújt Önnek, amíg Ön keményen dolgozik, hogy elvégezze munkáját.

Kényelmesen használható, lenyűgöző üzemidővel és gyors újratöltéssel a legnagyobb felhasználói élményt nyújtja. Nincs szükség a benzinkútra rohangálni, és nem szükséges otthon tárolni a gyúlékony üzemanyagot.

Íves kialakítású líthium akkumulátor
rendelkezik a piacon alegnagyobb kapacitással

A szabadalmaztatott Íves kialakítású Líthium akkumulátoraink egyedülállóak. Ezért egyedülálló a teljesítményük is.

EGO Power+ Renszer

Ismerje meg a technológiát, ami egyedivé teszi az EGO Power+-t. 56V-os Íves Líthium akkumulátoraink egyedülállóak. Ezért egyedülálló a teljesítményük is. 

Az EGO Power + Arc Lithium 56v akkumulátort az alapoktól kezdve úgy tervezték, hogy a benzines gépeknek megfelelő teljesítményt nyújtsanak. Ellentétben a hagyományos tégla alakú akkumulátorokkal, ahol a cellákat összecsomagolják, ezért azok túlmelegszenek és leállnak, az egyedi íves kialakítás hatékonyabban eloszlatja a hőt.

 • Keep Cool TM technológia

  A túlmelegedés megakadályozása nemcsak az innovatív Íves kialakítás feladata. Minden cellát egyedülálló Keep Cool ™ anyag vesz körül, amely abszorbeálja a hőenergiát és hosszabb ideig tartja a cellákat az optimális hőmérsékleten.
 • Intelligens teljesítmény

  Az EGO Power + Íves Lithium 56v akkumulátor intelligens teljesítmény-gazdálkodást használ az egyes cellák folyamatos figyelésére és optimalizálására, így Ön mindig a lehető legjobb energiát, teljesítményt és üzemidőt időt kapja.
 • Külső akkumulátor

  Más gyártóktól eltérően, azért, hogy hűvösen tartsuk akkumulátorainkat, szerszámaink külső oldalára illesztjük azokat - nem belülre burkolva. Gyanta bevonattal, rázkódást és rezgést elnyelő tokkal védjük a portól és a nedvességtől.
 • Gyorstöltés

  Nem csak a legnagyobb kapacitású kézi akkumulátorok a piacon, de ha feltöltésről van szó, az EGO Power+ 56V-os akkumulátorok akkor is a legygorsabbak.
 • Valódi rugalmasság

  Ugyanaz az az akkumulátor minden EGO Power+ termékhez. Csak helyezze fel az akkumulátort és indulhat a munka.
 • Nyugalom és béke

  Az összes EGO Power+ termékre 5, akkumulátorra 3 év garanciát, vállalunk magánfelhasználás esetén és 12 hónapot üzleti felhasználás esetén.
Jótékony hatással van kezeire, füleire,
pénztárcájára és környezetére

Az EGO Power + rendszer a benzinmotoros gépek teljesítményét nyújtja, de a hátrányok nélkül.
Egyszerűbb, tisztább, csendesebb és kevesebb vibrációval kényelmesebb a használata.

Alacsonyabb üzemeltetési és karbantartási költségek mellett az EGO Power + -ra váltás hosszú távú megtakarításokat eredményez. Plusz, ha használat közben nincs károsanyag kibocsátás, akkor mindent megtehet a környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében.

Alacsonyabb rezgés, kevesebb zaj
felhasználóbarát

Azok, akik rendszeresen használnak kéziszerszámot, ki vannak téve a kéz-kar vibráció (HAV) szindróma kockázatának. Más néven „Vibrációs szindróma” néven is fájdalmas és mozgást okozó rendellenességeket okoz az erekben, az idegekben és az ízületekben. A HAV-szindróma azonban megelőzhető. Az egyik módszer, mellyel elkerülhető, ha olyan eszközöket választunk, amelyek kevésbé rezegnek, mint a hagyományos benzinüzemű termékek - például az EGO Power + sorozat gépei.

Úgy tervezték, hogy Ön kényelmesen dolgozhasson egész nap

Sima elektromos motorral és kevésbé mozgó alkatrészekkel az EGO Power + fűnyírót, fúvót, sövényvágót, szegélyvágót, bozótvágót, láncfűrészt és multi-szerszámot úgy tervezték, hogy alacsony vibrációs szinttel működjön, gyakran 2,5 m / s2, vagyis az expozíciós cselekvési határérték (EAV) és jóval az expozíciós határérték (ELV) alatt.

Sokkal halkabbak

Az EGO Power+ termékek sokkal csendesebbek benzinmotoros társaiknál, használatukkal csökkenthető a hosszú távú használat esetén kialakuló károsodások kockázata.

Zéró emisszió
dhasználat közben

Az Íves Líthium akkumulátorunk biztosítja a benzines gépek teljesítményét zavar és füst nélkül.

Kevesebb zaj,
alacsonyabb rezgés

Az EGO Power+ gyakran alacsonyabb zaj hatással és rezgéssel bírnak hagyományos benzinmotoros társaiknál.

A benzines gépeket
felülmúló teljesítmény
Egyszerű összeszerelés
és indítás

Nincs szükség tankolásra, csak illessze helyére az akkumulátort és indulhat a munka

Alacsonyabb működési
költségek

Az EGO Power+ termékek havi üzemeltetési költsége hozzávetőleg megegyezik egy 2 ütemű gép egy napi használati költségével*

Takarítson meg időt

Nincs több út a benzinkútra.Nincs több időigényes szervizelés és karbantartás, ami Önt lassíthatja

Nincs tárolandó
üzemanyag

Ehelyett az EGO gyors töltője mindössze 25 perc alatt újratölti az akkumulátorokat - kevesebb, mint a teljes töltésből származó üzemidő.

Hajlítva
tárolás

A nagy és nehéz benzinmotoros gépekkel ellentétben az EGO Power+ fűnyírók kis helyen, összehajtva, állítva tárolhatók és könnyen tisztíthatók.

 • Kiváló!

  A könnyű tárolhatóság, az 56V-os akkumulátor és a garanciális feltételek miatt választottam EGO gépet más márkák helyett

  FredG
 • Egy újabb nagyszerű EGO gép!

  Régebben vettem - és azóta is használom - egy 52 cm-es önjáró fűnyírót, és elégedett vagyok az EGO minőségével. Most egy 65 cm-es sövényvágó mellett döntöttem és ismét meglepedten tapasztaltam, milyen jó minőségűek az EGO gépek.

  Chef101
 • Fűnyíró, szegélyvágó sövényvágó és lombfújó - mind #1!

  Az elmúlt hónapban 4 EGO gépet vettem. Mind a 4 jobb, mint amit vártam! Az összes akkumulátor cserélhető. A fűnyíróhoz 7,5 Ah-s akkut vettem, de kiderült, hogy a 2,5 Ah-al is tudom használni, amit a többi géphez választottam. A fűnyíró szépen nyírja a füvet és bármikor tudok vele dolgozni, legyen éjjel vagy nappal. engem meggyőzött.

  Twitchl
 • Hatalmas erő ha arra van szükség

  Van néhány EGO gépem és mindet nagyon szeretem. Elsőként egy lombfújót vettem tavaly májusban, meglepődtem milyen erős. Aztán vettem egy szegélyvágót és egy tartalék akkumulátort, hogy mindenre legyen. Múlt hónapban, szeptemberben megvettem a sövényvágót. Végre mindenem megvan ami a kertbe kell. Csak felteszem az akkut és nekivágok. Nincs szükségem benzinre, keverékre éés nem zavarnak a kábelek sem.

  Boudreaux
 • Emellett minden más akkumulátoros gép csak játékszer!

  Az első EGO terék amit vettem megváltoztatta az akkus gépekről alkotott véleményem. Alig telt el azóta 6 hónap és az egész szomszédság irigykedik a garázsomra, ami tele van EGO gépekkel. Az összes gép jól átgondolt tervezésű és vagány. Vettem már damilos kaszát, sövényvágót akku nélkül és azzal az akkuval használom, ami a lombfújóval jött készletben

  KiteArmy
 • A kerti szerszámok új generációja

  Van már egy lombfújóm, egy sövényvágóm és egy fűnyíróm 2 akkumulátorral, amit tudok cserélgetni a gépekhez. A töltés gyors és egyszerű. A fűnyíró hihetetlenül könnyű és nem hagy nyomot a fűben, ha nedves amikor vágom. Szerintem új generáció megérkezett.

  Elderstatesman