LM1701E-SP

42cm vágószélességű, önjárós fűnyíró

  • 2,5 AH AKKUMULÁTORrAL ÉS NORMÁL TÖLTŐVEL KÍNÁLJUK
BR
272,990Ft
Ossza meg a terméket

Az LM1701E-SP önjáró változata leveszi Önről a terhelést. Az EGO power+ LM1701-SP műanyag házas, kiválóan képes fűgyűjtésre, mulcsozni és hátsó űrítést végezni, ami rengeteg lehetőséget kínál a gyep kezelésére.

Az EGO Power + termékekre 30 napon belüli regisztráció esetén öt év kiterjesztett garanciát adunk. További részletekért olvassa el jótállási tájékoztatónkat.

Teljes leírás

Az LM1700E-SP önjáró változata leveszi Önről a terhelést. Az EGO power+ LM1700-SP műanyag házas, kiválóan képes fűgyűjtésre, mulcsozni és hátsó ürítést végezni, ami rengeteg lehetőséget kínál a gyep kezelésére. Az egészséges gyepnek gondozása megtéríti a fáradságos munkát. Fűnyírónk környezetbarát, és praktikus. A kevesebb mozgó alkatrésszel a rezgés szintje jóval alacsonyabb, mint benzinmotor fűnyírók esetén, a zajszintről nem is beszélve!

A tolókar magassága az Ön igényeinek megfelelően 3 pozícióban állítható, valamint a fűgyűjtő ürítési helyzete könnyen elérhető, ami kevesebb fáradalmat jelent, és ezáltal csakis az élvezet kerül középpontba. Az egyedülálló szabadalmaztatott Íves lítium akkumulátorok úgy lettek kialakítva, hogy Ön bármilyen nagy feladattal megbirkózzon. Kisebb kertekhez alkalmas, a szett tartalma a 2,5 Ah kapacitású akkumulátor (akár 300 négyzetméter egy feltöltéssel) és gyorstöltő. A 42 cm-es vágószélesség pedig a fák és más akadályok közötti manőverezést segíti. 

Kiegészítők is kapható: ABP1700 mulcs szett, AR1700 fűfektető fűfektető henger. 

További információért forduljon kereskedőinkhez!

Otthon felhasználás esetén gépeinkre 5 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!

Műszaki adatok
Feszültség56 V
Tömeg25 kg
Vágószélesség42 cm
HasználatMulcsozás, gyűjtés, hátsó ürítés
Motor típusaSzénkefe mentes
Fűgyűjtő kapacitás55 L
Ház anyagaMűanyag
Magasságállítás10 Pozíció, 20-80 mm
Privát garancia5 év
Profi garancia1 év
Dokumentumok és letöltések

A hozzátartozó dokumentumok letöltése

Már van EGO Power+ terméke? Regisztrálja a vásárlást követően 30 napon belül a kiterjesztett garanciáért.

Regisztrálja a terméket