LM1701E-SP

42cm vágószélességű, önjárós fűnyíró

  • 2,5 AH AKKUMULÁTORrAL ÉS NORMÁL TÖLTŐVEL KÍNÁLJUK
BR
249,990Ft
Share this product

Az LM1701E-SP önjáró változata leveszi Önről a terhelést. Az EGO power+ LM1701-SP műanyag házas, kiválóan képes fűgyűjtésre, mulcsozni és hátsó űrítést végezni, ami rengeteg lehetőséget kínál a gyep kezelésére.

Az EGO Power + termékekre 30 napon belüli regisztráció esetén öt év kiterjesztett garanciát adunk. További részletekért olvassa el jótállási tájékoztatónkat.

Teljes leírás

Az LM1701E-SP önjáró változata leveszi Önről a terhelést. Az EGO power+ LM1701-SP műanyag házas, kiválóan képes fűgyűjtésre, mulcsozni és hátsó űrítést végezni, ami rengeteg lehetőséget kínál a gyep kezelésére. Az egészséges gyepnek gondozása megtéríti a fáradságos munkát. Fűnyírónk környezetbarát, és praktikus. A kevesebb mozgó alkatrésszel a vibráció szintje alacsonyabb, kevesebb rezgés, illetve a villanymotor halkabb kivitelt eredményez. 

A tolókar magassága az Ön igényeinek megfelelően állítható, valamint a fűgyűjtő ürítési helyzete könnyen elérhető, ami kevesebb fáradalmat jelent, és ezáltal csakis az élvezet kerül középpontba. Az egyedülálló szabadalmaztatott Íves lítium akkumulátorok úgy lettek kialakítva, hogy Ön bármilyen nagy feladattal megbirkózzon. Kisebb kertekhez alkalmas, a szett tartalma a 2,5 Ah kapacitású akkumulátor (akár 300 négyzetméter egy feltöltéssel) és gyorstöltő. A 42 cm-es vágószélesség pedig a fák és más akadályok közötti manőverezést segíti. 

Otthon felhasználás esetén gépeinkre 5 év, akkumulátorainkra 3 év garanciát biztosítunk!

Dokumentumok és letöltések

A hozzátartozó dokumentumok letöltése

Már van EGO Power+ terméke? Regisztrálja a vásárlást követően 30 napon belül a kiterjesztett garanciáért.

Regisztrálja a terméket